background img
banner
banner

Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού Αιγείρας

ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΔΕΥΑΑ

Σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας υπηρεσιών και αγαθών προς τον δημότη προσανατολίζεται η ΔΕΥΑΑ στο πλαίσιο των δράσεων εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης. Πρόκειται για την αντικατάσταση εξωτερικού καταθλιπτικού αγωγού Αιγείρας (ποταμός Κράθης- δεξαμενή Αιγείρας) και την αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Διακοπτού.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό στo protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου Βασίλης Χριστόπουλος με αρμοδιότητες διαχείρισης Τεχνικών Έργων, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και θεμάτων τοπικού Ενδιαφέροντος της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού, ΄΄η δημοτική επιχείρηση κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης της Πράξης στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα». Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.388.387,61 € (χωρίς ΦΠΑ).
Στην αίτηση συμπεριλήφθηκε και η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας με τις τεχνικές προδιαγραφές, τα τεύχη δημοπράτησης και τους όρους της διακήρυξης.

Για να εκλείψουν οι αμιαντοσωλήνες…

΄΄Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που περιλαμβάνει την αντικατάσταση του δικτύου η βάση του οποίου μέχρι σήμερα είναι αμιαντοσωλήνες, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες της ύδρευσης στην περιοχή του Διακοπτού αλλά και της Αιγείρας΄΄, σχολίασε ο κ. Χριστόπουλος.

Ήδη έχει γίνει ο ορισμός υπευθύνου πράξης και έχει συσταθεί ομάδα έργου που θα έχει ως αντικείμενο την οικονομική, τεχνική και διοικητική διαχείριση της πράξης με τίτλο: «Αντικατάσταση Εξωτερικού Καταθλιπτικού Αγωγού Αιγείρας (ποτ. Κράθης-Δεξ. Αιγείρας) & Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Τ.Κ. Διακοπτού Δήμου Αιγιαλείας». Τα μέλη της Ομάδας Έργου συνεργάζονται για την εκτέλεση των απαραίτητων ενεργειών διοίκησης, σχεδιασμού, παρακολούθησης και συντονισμού όλων των συνιστωσών (διαδικασίες, φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) που συντελούν στην επιτυχή υλοποίηση του έργου και την επίτευξη των στόχων και των αποτελεσμάτων που έχουν τεθεί. Η ομάδα είναι 7μελής και αποτελείται από ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη της ΔΕΥΑ.Α. με προηγούμενη εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία στα καθήκοντα τα οποία αναλαμβάνουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr