background img
banner
banner

Ασφαλής λειτουργία των σχολικών μονάδων

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ

Τα μέτρα προστασίας για εκπαιδευτικούς και μαθητές, τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν, καθώς και η καθαριότητα στους σχολικούς χώρους, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα Υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο, την Δευτέρα 31 Αυγούστου, εν όψει της λειτουργίας των σχολείων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Ανδρέας Ζέρβας, ενώ συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ανδρέας Φίλιας και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας Σοφία Συμεωνίδου.

Αντικείμενο ήταν η ασφαλής λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας. Η διεύθυνση δημόσιας υγείας ενημέρωσε τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης για τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα που αφορούν τις απολυμάνσεις και την τήρηση των κανόνων καθαριότητας σε όλους τους σχολικούς χώρους. Στη συνέχεια κατατέθηκαν απόψεις για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που προκύπτουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και αφορούν θέματα δημόσιας υγείας. Η συνεργασία θα συνεχιστεί και να ενταθεί το επόμενο διάστημα, καθώς όπως τόνισε ο κ. Μπονάνος, είναι δεδομένη η απόλυτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στην προσπάθεια εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας του συνόλου των σχολικών μονάδων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr