background img
banner
banner

ΒΟΛΕΫ: Ξεκίνησε ο Α.Ο. Αιγιαλέων

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Τηρώντας κάθε υγειονομική οδηγία, η ανδρική ομάδα βόλευ του Α.Ο. Αιγιαλέων ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία της. Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Καμαρών η πρώτη προπόνηση της σεζόν, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την Pre league.

Οι #AigioLions είναι έτοιμοι και γεμάτοι όρεξη για την απαιτητική αθλητική χρόνια που απλώνεται μπροστά τους και όλοι εύχονται να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται για όλους.
Μαζί με την αντρική ομάδα ξεκίνησαν και οι ακαδημίες του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, με επικεφαλής τους έμπειρους προπονητές Αδαμόπουλο Ανδρέα, Ιατρόπουλο Γιώργο, Λουτσόπουλο Γιάννη και Παπασταθόπουλο Ανδρέα. Αναλυτικότερα, για αγόρια και κορίτσια 7-12 ετών, οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο 11:00-11:45 , Κυριακή 10:00-10:45 και Τετάρτη 16:00-16:45. Ενώ για τις Παγκορασίδες κάθε Δευτέρα 15:00-15:45, Πέμπτη 15:00-16:15 και Σάββατο 11:00-11:45.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο προπονητή Αδαμόπουλο Ανδρέα 697 4002044.

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων – Μόλις 3 ομάδες στο Εφηβικό!

Στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες ανάμεσά του και ο Α.Ο. Αιγιαλέων. Οι Ολυμπιάδα, Ερμής, Κόροιβος, Αθλος, ΑΟ Αιγιαλέων, που τοποθετήθηκαν στον Α’ Ομιλο και οι Παμβοχαϊκός, Αρατος Κιάτου, ΓΣ Αργους, Καλαμάτα ‘80, Σπαρτιατικός, που τοποθετήθηκαν στον Β’ Ομιλο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 1η Αγωνιστικής

Ολυμπιάδα-Παμβοχαϊκός
Ρεπό ο Αθλος
2η Αγωνιστική
Αθλος-Ολυμπιάδα
Ρεπό ο Παμβοχαϊκός
3η Αγωνιστική
Παμβοχαϊκός-Αθλος
Ρεπό η Ολυμπιάδα

Αντίθετα, το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ θα διεξαχθεί μόνο με τρεις ομάδες! Σωστά διαβάσατε. Σε ολόκληρη της Περιφέρεια της ΕΠΣΕΠ, την Πελοπόννησο δηλαδή και Ζάκυνθο, Κεφαλονιά μόλις τρεις ομάδες παίζουν βόλεϊ στην Κατηγορία των Εφήβων, εκ των οποίων δύο από την Πάτρα.

Η Ολυμπιάδα και ο Αθλος, η 3η ομάδα είναι ο Παμβοχαϊκός από το Βραχάτι.

«Αυτό το γεγονός πρέπει να μας προβληματίσει όλους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θόδωρος Κανελλόπουλος και προσπαθώντας να δώσει μία εξήγηση τόνισε: «Πιθανόν κάποιες ομάδες επέλεξαν να μην δηλώσουν συμμετοχή για οικονομικούς λόγους. Αντίστοιχα στο παιδικό πρωτάθλημα δήλωσαν 10 ομάδες συμμετοχή. Θα μπορούσαν λοιπόν να συμμετάσχουν και στο εφηβικό. Αλλωστε η ΕΣΠΕΠ δίνει την δυνατότητα στα αναπτυξιακά τμήματα των ομάδων που αγωνίζονται στις τρεις μεγάλες κατηγορίες, δηλαδή στην Volley Leauge, την Pre League και την Α2 Εθνική, να συμμετάσχουν στα αντίστοιχα τοπικά πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών.

Είναι θετικό που ήδη αξιοποίησαν αυτό τον κανονισμό Ολυμπιάδα και Παμβοχαϊκός και θα συμμετάσχουν τα αντιπροσωπευτικά τους τμήματα στην Β’ Εθνική, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να συμμετάσχουν περισσότερες ομάδες και βέβαια περισσότερες ομάδες να επενδύσουν στα νέα παιδιά».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr