background img
banner
banner

Γάμος σε… κυκλαδίτικο χρώμα με αιγιώτικες ρίζες

ΣΤΗΝ ΚΥΘΝΟ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΟΓΛΟΥ

Η Κύθνος έχει χαρακτηριστεί τα τελευταία χρόνια ως «το νησί των γάμων και των βαπτίσεων». Εκεί λοιπόν… αποφάσισαν να είναι η μεγάλη στιγμή τους, ο Παναγιώτης Σταθακόπουλος και η Μαρία Χατζηκωνσταντόγλου, στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας Φλαμπουριανής στο αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Οι δύο νέοι, έβαλαν την δική τους «σφραγίδα» στο όλο κλίμα και αυτό το γεγονός, δικαίως μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα “μυστήρια” του φετινού απερχόμενου καλοκαιριού. Ο Παναγιώτης, είναι γυμναστής και ιδιοκτήτης του «Wellness Studio – Personal» στην Πάτρα, γιος του Αιγιώτη προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας, Νίκου Σταθακόπουλου και της γυναίκας του Βάσως. Η δε νύφη, κατάγεται από την Καλαμάτα, είναι Ψυχολόγος στον ΟΚΑΝΑ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου.
Ο γάμος τελέσθηκε στις 30 Αυγούστου σε ένα παραμυθένιο τοπίο, πλάι στο κύμα.

Η δεξίωση έλαβε χώρα σε ένα γραφικό παραλιακό beach bar, στη θέση “Χάμψα” στο δυτικό μέρος του νησιού. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι γιατροί Δημήτρης Δανίκας και Νέλλη Σίντου, οι οποίοι είναι συνάδελφοι της νύφης. Εξίσου εντυπωσιακή υπήρξε και η άφιξη του ζευγαριού δια θαλάσσης… που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα μα και τον θαυμασμό των καλεσμένων. Ήταν ένα καταπληκτικό σκηνικό, ένας γάμος οργανωτικά άψογος μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Να σημειωθεί πως τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του covid-19 ενώ οι καλεσμένοι, αναγκαστικά λόγω μέτρων, δεν ξεπέρασαν τους εκατό. Περιχαρείς οι γονείς των νεόνυμφων δέχονταν τα συγχαρητήρια του κόσμου. Να αναφερθεί, ότι μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα, Χαράλαμπος Μπακόπουλος.

To protionline.gr εύχεται στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και σύντομα να ολοκληρωθεί ο έρωτας τους… με τον “καρπό” της αγάπης τους. Τον απόγονο!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ · ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr