background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ακύρωσε το φιλικό της Κυριακής ο Φωκικός

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ – ΛΥΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ

Αργά χθες το απόγευμα, ο Φωκικός ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο προγραμματισμένο φιλικό της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο. Με την δικαιολογία απουσίας ποδοσφαιριστών, η ομάδα της Άμφισσας άφησε εκτεθειμένο τον Αιγιώτικο Σύλλογο, αφού είναι το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι που ακυρώνεται, οδηγώντας ουσιαστικά την προετοιμασία σε «όπισθεν».

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί η αναβολή της προηγούμενης φιλικής συνάντησης με την Θύελλα Πάτρας, με υπαιτιότητα τις καιρικές συνθήκες.

Στον Παναιγιάλειο δεν περίμεναν τέτοιο μήνυμα από την Άμφισσα, έκαναν κανονικά προπόνηση το μεσημέρι πίσω από την εστία, για να προφυλάξουν τον αγωνιστικό χώρο μετά από τις βροχές, δούλευαν πάνω στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Φωκικό, που τελικά ακυρώθηκε.

Δεν υπήρχαν απουσίες στους «μελανόλευκους» με εξαίρεση τους τραυματίες, από τους οποίους ο Μάριος Καραμπούλας αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπόνησης από την ερχόμενη Δευτέρα.

Διέξοδος φιλικό με Θύελλα Πάτρας

Αργά χθες βράδυ η τηλεφωνική επαφή που είχε ο Παναιγιάλειος με την Θύελλα Πάτρας, άναψε πράσινο φως για ένα μεταξύ τους φιλικό. Αυτό θα γίνει εκτός απρόοπτου την Κυριακή στις 17:00 στο γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός».

Με τόσα που έχουμε ζήσει τις τελευταίες μέρες, αν δεν το δούμε δεν το πιστεύουμε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr