background img
banner
banner

Εγγραφές για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Κοσμάς ο Μελωδός»

ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει ότι και κατά τη φετινή σχολική περίοδο θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Αγωγής και Εκπαίδευσης Νέων «Νέοι Ορίζοντες» (Πολυχρονιάδου 8 – άνωθεν του Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου), λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τα μαθήματα με ασφάλεια για την υγεία των καθηγητών και των σπουδαστών.

Η Σχολή για 30 και πλέον συνεχόμενα έτη καλλιεργεί την Ψαλτική Τέχνη και την μεταλαμπαδεύει σε νέους ανθρώπους επανδρώνοντας έτσι τα αναλόγια των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και εκτός αυτής. Στη Σχολή γίνονται δεκτοί μαθητές που έχουν συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας τους, κατόπιν σχετικής φωνητικής εξέτασης.

Αιτήσεις εγγραφών μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν στη Σχολή οι ενδιαφερόμενοι (Δευτέρα έως και Παρασκευή, 7-9μ.μ., τηλ. 26910 68180) ή να επικοινωνήσουν με τους κ. Βασίλειο Μπίκο (τηλ. 26910 72327 – 6938 484 067) και κ. Παναγιώτη Αχιλλιά (τηλ. 26910 25071).

Έναρξη μαθημάτων την 25η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:30μ.μ., οπότε θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και η συνάντηση όλων των μαθητών της Σχολής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr