background img
banner
banner

Ευρεία συνέλευση την προσεχή Κυριακή στο 1ο ΓΕΛ

ΣΥΓΚΑΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Η κατάληψη στο 1ο Γενικό Λύκειο έληξε, ωστόσο τα σοβαρά αιτήματα παραμένουν σε εκκρεμότητα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου λαμβάνει την πρωτοβουλία για συνέλευση τα απόγευμα της προσεχούς Κυριακής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, ΄΄η κατάληψη στο 1ο ΓΕΛ έληξε και προφανώς προς ανακούφιση των γονέων. Παρόλα αυτά, τα αιτήματα των μαθητών έχουν λογική βάση και δεν έχει δοθεί απάντηση, ούτε βεβαίως λύση. Τα προβλήματα παραμένουν και έχουμε χρέος από κοινού με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη μαθητική κοινότητα να δράσουμε υπεύθυνα για την επίλυσή τους και να διεκδικήσουμε τη μεταβολή των κακώς κειμένων΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Σε αυτή την κατεύθυνση, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Αιγίου καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη μαθητική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ σε συνέλευση στον υπαίθριο χώρο του σχολείου (τηρώντας τα επιβεβλημένα μέτρα προστασίας), την προσεχή Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 4.00 το απόγευμα (ο καιρός δεν επιτρέπει υπαίθρια συγκέντρωση νωρίτερα)΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr