background img
banner
banner

Η «Οδύσσεια» του ασθενοφόρου που χρειάστηκε να διασχίσει το κέντρο

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΔΙΟΝ. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το δυσπρόσιτο κέντρο του Αιγίου ακόμη και για οχήματα πρώτης ανάγκης περιγράφει ο σύμβουλος κοινότητας Αιγίου Διονύσης Λουκόπουλος με τα πλέον… μελανά χρώματα. Αναφέρεται στην «περιπέτεια» ενός ασθενοφόρου να φτάσει στον προορισμό του αφού προηγουμένως χρειάστηκε να διασχίσει το κέντρο.

Εύστοχη είναι η παρατήρηση για τα κλαδιά του δέντρου έξω από το Ταχυδρομείο στην Κλ. Οικονόμου που εμποδίζουν κάθε όχημα μεγαλύτερο από Ι.Χ. να διέλθει. Ακόμη και ασθενοφόρο…

Ο κ. Λουκόπουλος αναφέρει τα εξής: «Οδηγώ στην Κλ. Οικονόμου και ακούω πίσω μου ασθενοφόρο. Κάνω άκρη στην Γερμανού για να περάσει. Το καταφέρνει με μεγάλη δυσκολία, αφού τα κλαδιά των παρακείμενων δέντρων “μπήκαν” στην καμπίνα του οδηγού και έγδαραν όλο το πλαϊνό και πάνω μέρος του ασθενοφόρου… Κάνει απεγνωσμένη προσπάθεια να στρίψει στην Ζαΐμη, αλλά μάταιο… Παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Δεύτερη ανεπιτυχής προσπάθεια στην Ερμού. Μία από τα ίδια! Στρίβει Εισοδίων και κοντοστέκεται στην Πολυχρονιάδου. Το σκέφτεται λίγο. Απαγορεύεται να στρίψει δεξιά και συνεχίζει για την Κολοκοτρώνη… Τζίφος… Δεν χωράει να περάσει. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δεξιά κι αριστερά. Κατεβαίνει Εισοδίων και ανήμπορος και απογοητευμένος πλέον, προκειμένου να προλάβει να φτάσει έγκαιρα, ανεβαίνει ανάποδα την Ερμού… Από ό,τι έμαθα κάποιος με μηχανάκι έπεσε (ίσως και μόνος του από το “υπέροχο” και ασφαλές οδόστρωμα ) και χτύπησε. Συμπέρασμα: Να μην σου τύχει και χρειαστείς ασθενοφόρο στο κέντρο του Αιγίου σε ώρες αιχμής… Υ.Γ. : Η Τροχαία “έκοβε” κλήσεις στην Εισοδίων…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr