background img
banner
banner

Καλυμμένες κατά 99,9% οι μεταφορές των μαθητών της Αιγιάλειας!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

«Ρολόι» φαίνεται πως… δουλεύουν τα δρομολόγια για την μεταφορά των μαθητών των σχολείων της Αιγιάλειας. Ήδη, από την δεύτερη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς καλύπτεται το 99,9% του αντικειμένου, με τα παιδιά να μεταφέρονται εγκαίρως και με ασφάλεια από το σπίτι στο σχολείο και το αντίστροφο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε τις διαδικασίες επιλογής προσωρινών αναδόχων που αναλαμβάνουν το έργο της μεταφοράς μαθητών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν εγκαίρως. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων.

Σε ό,τι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταφορά των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε η μεταφορά να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, επισημαίνοντας ότι «τυχόν δυσκολίες που ανακύπτουν θα αντιμετωπίζονται», ενώ ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες που κατάφεραν έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες.

Προγραμματισμός από  τον προηγούμενο Φεβρουάριο

΄΄Οι διαδικασίες δρομολόγησης του έργου μεταφοράς των μαθητών έχουν αλλάξει άρδην και ευτυχώς έχει εκλείψει το φαινόμενο. Από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή το σύστημα transport γίνεται μία καταγραφή από τον Φεβρουάριο. Πραγματοποιούμε μία αναζήτηση των εγγραφών που θα ακολουθήσουν κι έτσι έχουμε μία εικόνα των αναγκών που θα προκύψουν από Σεπτέμβριο. Κάπως έτσι αντιμετωπίζεται εγκαίρως το ζήτημα της μεταφοράς, εν αντιθέσει με παλιότερα που περνούσαν μέχρι και μήνες και παρέμενε σε εκκρεμότητα, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλές οικογένειες της περιοχής μας΄΄, επισήμανε στο protionline.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας Αθηνά Σκανδάμη.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Σωματείου Ταξί Αιγίου και περιχώρων Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ΄΄έχει καλυφθεί το 99,9% του έργου, έχουν τεθεί σε λειτουργία τα νέα δρομολόγια ενώ κάποιες ανάγκες που προκύπτουν καλύπτονται από τα περσινά, οπότε δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr