background img
banner
banner

Μπήκαν στη Γερμανού τα συνεργεία της ανάπλασης

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Με το… δεξί στην οδό Γερμανού μπήκαν χθες τα συνεργεία της ανάπλασης των πλατειών και των περιμετρικών αυτών οδών, εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί τελευταία, μετά και τις αναπόφευκτες καθυστερήσεις λόγω ιδιαιτερότητας των δικτύων αλλά και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των δικτύων στην οδό Ασημάκη Φωτήλα και τη δημιουργία των βάσεων πεζοδρομίων, προχώρησαν και στην πλαϊνή οδό της πλατείας Αγ. Λαύρας σκάβοντας για τη δημιουργία των δικτύων σε πρώτη φάση, ακολουθώντας δηλαδή την ροή των εργασιών της πρώτης οδού.

Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες στην Ασ. Φωτήλα, όπως ανέφερε στο protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για τεχνικά θέματα Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄μέχρι την Παρασκευή θα έχουν κατασκευαστεί τα κρασπεζόρειθρα μαζί με τα φρεάτια αποχέτευσης, ενώ προσανατολιζόμαστε μόλις τελειώσουν να ρίξουμε άσφαλτο επί της Ασ. Φωτήλα και μετά να ολοκληρώσουμε τα πεζοδρόμια.

Θα εξετάσουμε κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί αυτό, ενώ σκοπός μας είναι να δώσουμε τον δρόμο αποκατεστημένο στην κυκλοφορία το ταχύτερο δυνατό΄΄.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί το έργο της πλατείας και των δρόμων περιμετρικά αυτής και στη συνέχεια τα συνεργεία θα μεταφερθούν στην Τρίγωνη Πλατεία για την ολοκλήρωση του έργου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr