background img
banner
banner

Ξεκινούν τα μαθήματα στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
–ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1978 –
www.egiohoreftikos.gr
mail.:[email protected]
Mελετοπούλων 6 – ΑΙΓΙΟ 25100
6972899429 – 26910 20450

Φίλοι – φίλες, αγαπητά μας μέλη,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και μόνον με χαρά!

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, όπως έχει αποδείξει στην πορεία του, πάντα στοχεύει στην καλύτερη ποιότητα των δράσεών του και ταυτόχρονα έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μελών του.

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας για την λειτουργία των λοιπών εκπαιδευτικών δομών στο χώρο του πολιτισμού και ιδιαίτερα στα δικά μας γνωστικά αντικείμενα, τον παραδοσιακό χορό και το τραγούδι, σας δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι, για 43η χρονιά, να συνεχίσουμε τις δράσεις μας πάντα με τα ισχύοντα.

Θεωρήσαμε κατ΄αρχήν να μεταφέρουμε την έναρξη των μαθημάτων την 14η Σεπτεμβρίου. Όμως στις 7/9/2020 ημέρα Δευτέρα, 7-9 μ.μ.έως 12/9/2020 θα κάνουμε εγγραφές. Από ώρα 7μ.μ.

Επειδή όμως επιβάλλεται να είμαστε έτοιμοι για την επανεκκίνηση των μαθημάτων και για την καλύτερη οργάνωσή τους, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε , όσοι από σας θα επιθυμούσατε να συμμετέχετε στις δια ζώσης συναντήσεις μας. Αυτό θα γίνει την εβδομάδα 7-10/9/2020, που θα προσέρχονται στις αίθουσες του Χορευτικού, την ίδια ημέρα όπως και πέρυσι, στις 8 μ.μ. τα παιδιά με τους γονείς τους , οι δε ενήλικες στις 9 μ.μ. Τα τμήματα της Παρασκευής: Νησιώτες 7.30 μ.μ – Στεριανοί 8 μ.μ. – Θρακιώτες 8.30 μ.μ. – Παλαιοί στις 9 μ.μ. Έτσι θα μπορέσουμε και εμείς να προγραμματίσουμε, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται, τις συναντήσεις μας, τα μαθήματα, τις ώρες και το ποιοι και πότε θα συμμετέχουν.

Εννοείται ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που επιβάλουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις πραγματοποίησης μαθημάτων, ( ολιγάριθμα τμήματα, καθαριότητα και απολύμανση του χώρου, αποστάσεις , αντισηπτικά κ.λ.π. ). Επίσης , θα δοθούν οδηγίες για την συμμετοχή στα μαθήματα και είναι πολύ σημαντικό για τους συμμετέχοντες η ανάληψη της προσωπικής τους ευθύνης.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ως προς την συμμετοχή σε άτομα που:

α) Ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή έρχονται σε  επαφή με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

β) Έχουν έρθει πρόσφατα σε επαφή με κρούσμα.

γ) έχουν οποιαδήποτε μορφή ένδειξης αδιαθεσίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr