background img
banner
banner

Οι δύο λόγοι που ο Τσιόδρας… εξαφανίστηκε

Έχει προκαλέσει απορίες η απουσία του γνωστού λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα από τις ενημερώσεις για την πορεία του ιού στη χώρα μας. Σε ποια ζητήματα έχει διαφωνήσει με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Στο δεύτερο κύμα ωστόσο του κορωνοϊού, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων απουσιάζει, καθώς έχει να εμφανιστεί από την 1η Σεπτεμβρίου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι έχει… απενεργοποιηθεί, καθώς συνεχίζει κανονικά, με τελευταίο παράδειγμα το ταξίδι στο Άγιο Όρος. Έχει επιλέξει όμως να μείνει στο προσκήνιο.

Τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει σε αυτή την απόφαση, αποκάλυψε στο Star η Κάτια Μακρή.

«Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης. Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr