background img
banner
banner

Ονειρεμένος γάμος σε αιγαιοπελαγίτικο τοπίο…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΤΟ

Πριν λίγες ημέρες δύο νέοι άνθρωποι από το Αίγιο, ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος και η Ευφροσύνη Ασημακοπούλου, αποφάσισαν πως ο έρωτάς τους δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες των καιρών… λόγω του κορωνοϊού, έβαλαν στις 5 Σεπτεμβρίου το “κερασάκι στην τούρτα” της αγάπης τους και πήραν το ρίσκο να ζήσουν με τις ευλογίες Θεού και ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα υπέροχο ζευγάρι ανθρώπων γνωστών και αγαπητών στην Αιγιάλεια. Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου «Acceleration» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά, αφού ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις περσινές εκλογές με τον συνδυασμό «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου.

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού τελέσθηκε στη Σίφνο, στο μικρό γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Χρυσοπηγής σε αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό. Το νησί που συνέβη το χαρμόσυνο γεγονός, ήταν μια προσωπική επιλογή της νύφης, καθώς είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος πριν από αρκετά χρόνια και από τότε… “ζούσε” σαν όνειρο μέσα της πως εκεί θα είναι η μεγάλη στιγμή της, όταν συμβεί. Ήταν όλα οργανωμένα και ιδιαίτερα όμορφα. Η γραφικότητα του νησιού σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό στολισμό στο εκκλησάκι, έδεσε εκπληκτικά με την στιγμή που ο ήλιος άφηνε τις τελευταίες ακτίνες του και χανόταν σιγά – σιγά… στη γαλανή θάλασσα, κάνοντας το τοπίο απολύτως μαγευτικό και παραμυθένιο, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων των παραβρισκόμενων.

Κουμπάροι του ζευγαριού, ήταν ο Χρήστος Γούτος, μαζί με τις δύο κόρες του, Τζίνα και Μαρία. Λόγω των μέτρων και της κατάστασης που επικρατεί ένεκα της πανδημίας, τα άτομα που τελικά βρέθηκαν στην χαρά του ζεύγους, δεν ξεπέρασαν τα 35.

Ακολούθησε το τραπέζι του γάμου, με παραδοσιακές γεύσεις και γκουρμέ πιάτα, στο Paradise Plase Sifnos της Νικολέτας Συνοδινού. Τον στολισμό της εκκλησίας καθώς και την διακόσμηση του χώρου, επιμελήθηκε η Ντάνα Ζαφειροπούλου (INFINITY EVENTS). Το ιδιαίτερο και εξωτικό νυφικό, ήταν δημιουργία από τους Παντελή Τσίγκα και Παναγιώτη Κόλλια (TIKEI EXCLUSIVE). Τις μοναδικές στιγμές του ζευγαριού… απαθανάτισαν οι φωτογράφοι Γιώργος Λιόπετας και Κωνσταντίνος Λιόπετας, του καταστήματος Quick Film.

Η Ευφροσύνη και ο Δημήτρης, σε επικοινωνία με το protionline.gr αρκέστηκαν να πουν: “Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εκεί στην πιο ιδιαίτερη στιγμή μας, να κάνουν το καλύτερο για εμάς. Τιμούμε όλους όσους μας ευχήθηκαν. Θέλουμε να ανταποδώσουμε για αυτούς και τις οικογένειες τους, να έχουν πάντα υγεία, αγάπη στην καρδιά και τύχη γιατί χρειάζεται”.

Το protionline.gr να ευχηθεί με την σειρά της στην Ευφροσύνη και τον Δημήτρη… “σιδεροκέφαλοι” και με κάθε ευτυχία. Μα κυρίως, καλούς απογόνους!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ · ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr