background img
banner
banner

«Πρότυπα Διδακτικά Δρώμενα εν κινήσει»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 6.00 με 9.00 το απόγευμα, φέρνει και πάλι το χαμόγελο στην πόλη του Αιγίου και στα μαγαζιά. Μετά την μεγάλη επιτυχία, παραμονή της Παναγίας, ζητήθηκε από τον Σύλλογο και θα πραγματοποιηθούν και πάλι τα «Πρότυπα Διδακτικά Δρώμενα εν κινήσει», από τους κορυφαίους στην Ελλάδα performer ξυλοπόδαρης και παντομίμας που θα διδάσκουν στους καταναλωτές τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Λάμπης Παπαδόπουλος, Φωκίων Ζαϊμης

Προσφορές σε όλα τα εμπορικά καταστήματα!

Ο Εμπορικός θα μοιράσει σε όλα τα μαγαζιά και τους καταναλωτές εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που εξάγονται σε όλο τον κόσμο (κρασί- ούζο- σταφίδα). Γιατί, όπως αναφέρει, ΄΄σαν δήμος και αγορά δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τις μεγάλες πόλεις! Τα μαγαζιά μας τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν! Σας καλούμε όλους να έρθετε να ψωνίσετε στα καταστήματά μας! Να είστε όλοι εκεί! Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές! Θα μοιραστούν και λαχνοί με πλούσια δώρα που θα κληρωθούν στον Εμπορικό Σύλλογο σε λίγες μέρες!΄΄.

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και στην Αιγιάλεια

Ηρακλής Ρούπας, Λάμπης Παπαδόπουλος, Βασίλης Αϊβαλής

Εντωμεταξύ σε ημερίδα για τα προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρέστη ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος, ΄΄ο αγώνας για τους εμπόρους και τα μαγαζιά μας είναι συνεχής. Μόνο μέσα από ενημέρωση και εξωστρέφεια μπορούν να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για τη μικρομεσαία επιχείρηση. Εμείς σε κάθε μας επαφή αυτό αποσκοπούμε και προσπαθούμε να επιτύχουμε, να ανοίξουμε νέες πόρτες για τα μέλη μας΄΄. Μάλιστα ο πρόεδρος έλαβε τη δέσμευση πως μια από τις επόμενες ημερίδες θα πραγματοποιηθεί στην Αιγιάλεια.

Στις φωτο με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη, τον Οικονομολόγο Ηρακλή Ρούπα και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr