background img
banner
banner

Στα Λεχαινά η Σελέστε # Equal Team

Mία σπουδαία Αθλητική και Πολιτιστική Συνάντηση, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (7/9) στο Δημοτικό Στάδιο Λεχαινών, ανάμεσα στην Ομάδα Παλαιμάχων του Ηλειακού Λεχαινών και στη Σελέστε # Equal Team. Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος ευχαριστεί για τη φιλοξενία τονίζοντας:

“Οφείλω να ομολογήσω, ότι οι Παλαίμαχοι του Ηλειακού Λεχαινών, είναι μια από τις καλύτερες, πιο γυμνασμένες, πιο γρήγορες, και πιο τεχνικές Ομάδες που έχει αντιμετωπίσει η Σελέστε.

Για την πρόσκληση μας σε αυτή την ωραία Ποδοσφαιρική Γιορτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό του Ηλειακου, το φίλο και πολύ καλό ποδοσφαιριστή Θανάση Κράγκαρη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη, και όλο το Υποστηρικτικό Team του Ηλειακού, που φρόντισε για την άριστη Διοργάνωση και Φιλοξενία που απήλαυσε η Σελεστε στην Ηλεία.

Ασφαλώς, θα ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ και την ΕΡΑ Σπορ, που και σε αυτή την Εκδήλωση, όπως και στις προηγούμενες, μας υποστηρίζει επικοινωνιακά, και μας παρέχει την ενημέρωση των ακροατών, φιλάθλων και μη, για τους Αγώνες και τις Κοινωνικές και Πολιτιστικές δράσεις και προσπάθειές μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά το φίλο και συνάδελφο Γιώργο Γεωργιόπουλο, ποδοσφαιριστή της Ενεργής Αντρικής Ομάδας, αλλά και Προπονητή της Γυναικείας Ομάδας της Νικης Τραγανού Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποιος, όπως είχε κάνει και στο μεγάλο Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Γυναικών της Σελεστε με την FCBarcelona A. B. J. Femeni, έτσι και τώρα, μας παραχώρησε δύο πολύ καλές παίκτριες της Νικης Τραγανοή, οι οποίες αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Σελέστε.

Τη Γεωργία Δεσπολλάρη ( 1η σκόρερ στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών, αλλά και ικανότατη αθλήτρια του Στίβου ) και την Σοφία Ζαγκλη. Οι δύο κοπέλες έπαιξαν εξαιρετικά, και μαζί με την Παναγιώτα Σακελλαροπούλου του Ικάρου Πετρωτού και την Ιωάννα Μπεναρδή της ΑΕΚ Μεσολογγίου, κυριολεκτικά τίμησαν τη συμμετοχή τους στο δύσκολο αυτό Αγώνα #EQUALGAME.

Φύγαμε από τα Λεχαινά, με τις καλύτερες εντυπώσεις, και αφού ανανεώσαμε το ραντεβού μας, ώστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σε κάποια απ τις έδρες της Σελέστε.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα του Ηλειακού”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr