background img
banner
banner

Στον «Γολγοθά» Γ΄ Εθνικής και πανελλήνιων νεαροί «μελανόλευκοι»

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΟΎΝ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Μια μεγάλη δοκιμασία περιμένει τους νεαρούς «μελανόλευκους», οι οποίοι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα και να παλέψουν δυνατά απέναντι σε δυο «μέτωπα». Το πασιφανές και δύσκολο, είναι ότι θα πρέπει να επιδείξουν χαρακτήρα και ικανότητα, διεκδικώντας μια θέση στην 11άδα του Παναιγιάλειου, αφού φέτος θα είναι υποχρεωτική η παρουσία δυο νεαρών κάτω των 20 ετών καθ’ όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

Το άλλο δύσκολο έχει να κάνει με τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στον προθάλαμο της επιτυχίας στις ανώτερες σχολές, καλούνται πέντε ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, οι οποίοι θα πρέπει να συνδυάσουν το ποδόσφαιρο με το σχολείο, αν θέλουν να πανηγυρίσουν διπλή επιτυχία.

Βοήθεια από τεχνική ηγεσία και οικογένεια είναι δεδομένη, απομένει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να το καταφέρουν.
Τρεις από αυτούς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και κατέθεσαν τις απόψεις τους στo protionline.gr για το νέο πρωτάθλημα και την ιδιαίτερη σχολική χρονιά που αρχίζει.

Κωνσταντίνος Αποστολής:«Κρίσιμη χρονιά»

Κωνσταντίνος Αποστολής

«Κάθε στόχος διαφέρει ανά άτομο και έχει τις ανάλογες απαιτήσεις. Έτσι αυτή την χρονιά θα την χαρακτήριζα κρίσιμη, δύσκολη αλλά και σημαντική καθώς κύριο μέλημα είναι να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει στον εαυτό μου. Ο συγχρονισμός τον πανελληνίων με το ποδόσφαιρο είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος.»
Επίσης ο νεαρός «μελανόλευκος» τόνισε την υπερπροσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για διάβασμα και ποδόσφαιρο, που σίγουρα θα συνοδεύεται με άγχος.
«Η πνευματική κόπωση από τόσες ώρες διαβάσματος και ταυτόχρονα αρκετές ώρες φροντιστηρίου ημερησίως είναι εξουθενωτικές, με αποτέλεσμα να έχω ανάγκη από λίγες ώρες άθλησης (αν και περιορισμένες) ώστε να αποβάλλεται το φθοροποιό άγχος και η πίεση της καθημερινότητας. Θεωρώ ότι ένα σωστό πρόγραμμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επερχόμενη χρονιά, καθώς με την τήρηση του αλλά και την μεθοδικότητα, την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα να χαρακτηρίζουν το διάβασμά μου.»

Συγκέντρωση, ισορροπία και προγραμματισμός, είναι τα μυστικά για την κατάκτηση της επιτυχίας

«Θα έχω χρόνο και να περάσω με τους φίλους μου και να κάνω κάποιες προπονήσεις με την ομάδα κρατώντας τα όλα σε μια ισορροπία. Όταν είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου, δύσκολα μπορείς να αποπροσανατολιστείς από άλλα πράγματα, γι’ αυτό και πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες, να δώσεις κάποιες προτεραιότητες. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες αλλά και να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».

Πλατυκώστας Δημήτρης: «Βαρύ το πρόγραμμα»

Δημήτρης Πλατυκώστας

«To πρόγραμμά μου την φετινή σεζόν συνεπάγεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και κουραστικό καθώς θα υπάρξει συνδυασμός των μαθημάτων και του Παναιγιάλειου.
Το σχολείο πάντα ήταν η προτεραιότητά μου και παράλληλα προσπαθούσα να συνδυάζω και το ποδόσφαιρο. Φέτος οι απαιτήσεις και στου δυο τομείς είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού έχω την τιμή να παίζω για τον Παναιγιάλειο στη Γ Εθνική κατηγορία και επίσης έχω να δώσω και άλλον έναν και πολύ σημαντικό αγώνα, αυτό των πανελληνίων, με στόχο να φτάσω στη σχολή που επιθυμώ.»

Ο Δημήτρης επικαλείται την βοήθεια της οικογένειάς του, αλλά και την υποχρέωση κατανάλωσης πολύτιμου χρόνου και στο φροντιστήριο

«Η οικογένειά μου πάντα είναι το στήριγμα μου σε ότι δοκιμασία έχω να αντιμετωπίσω, έτσι πάντα τους έχω στο πλευρό μου και παίρνω μεγάλη βοήθεια καθημερινά, κυρίως στο ενθαρρυντικό κομμάτι, ώστε να συνεχίσω και να επιμείνω στο δύσκολο δρόμο που έχω επιλέξει. Παράλληλα έχω έξτρα μαθήματα από το φροντιστήριο μου στο οποίο οφείλω πολλά για την πνευματική ανάπτυξη και για την βοήθεια που παίρνω για την επίτευξη εκπαιδευτικών μου στόχων.»

Πρωταθλητισμός και άριστα στο σχολείο απαιτούν μεγάλες θυσίες υπογραμμίζει ο Πλατυκώστας.

«Σίγουρα για έναν έφηβο ο πρωταθλητισμός σε συνδυασμό με το σχολείο απαιτεί πολλές θυσίες καθώς και πολύ υπομονή. Πολλές είναι οι φορές οι οποίες έχω θυσιάσει τον ελεύθερο μου χρόνο καθώς και τις στιγμες με τους φίλους μου για να κάνω προπόνηση είτε με την ομάδα είτε μόνος μου, αλλά κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ δεν μου φαίνεται κάτι το επώδυνο. Τέλος με την σωστή διαχείριση του χρόνου θεωρώ πως όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από σκληρή δουλειά επιμονή και κούραση. Αλλωστε όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες τα αγαθά κόποις κτώνται.»

Παναγιώτης Σταθακόπουλος:«Η πλέον απαιτητική χρονιά»

Σταθακόπουλος Παναγιώτης

Τις μεγάλες απαιτήσεις αυτής της περιόδου και τις προτεραιότητες που θέτει μας εξηγεί ο Π. Σταθακόπουλος: «Σίγουρα αυτή η χρονιά θα είναι πολύ πιο δύσκολη και απαιτητικότερη από ότι είχαμε συνηθίσει αυτά τα χρόνια. Προσωπικά για εμένα προτεραιότητα έχει πάντα το σχολείο καθώς από αυτό παίρνουμε πολλές αρχές σαν άνθρωποι και μορφωνόμαστε, ωστόσο αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο και δεν περνάει καν από το μυαλό μου να το αφήσω έστω και για έναν χρόνο πίσω.

Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και κόπο μπορώ να καταφέρω να επικεντρωθώ και στα δυο με την ίδια βαρύτητα χωρίς να παραμελήσω κάποιο από τα δυο.
Γνωρίζω επίσης πως θα χρειαστεί να κάνω πολλές θυσίες για να μπορέσω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχω απέναντι στο σχολείο, στο φροντιστήριο και στην ομάδα, ωστόσο πιστεύω πως με σωστή διατήρηση του χρόνου όλα γίνονται. Έχω την στήριξη της οικογένειας και της ομάδος και εύχομαι να έχουμε μια πολύ όμορφη χρονιά σε όλους τους τομείς !»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr