background img
banner
banner

Μεγάλο ενδιαφέρον με… καλό μίσθωμα

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΦΑΡΟΣ»

Ο επαγγελματίας Σάββας Θεοδωρόπουλος, που παλιότερα είχε στην κατοχή του το κατάστημα «Apothiki 109», κηρύχτηκε προσωρινός μισθωτής για τον «Φάρο», τον οποίο θα λειτουργήσει και πάλι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το ποσό που θα αποδίδει σε μηναία βάση είναι 1.750 ευρώ τον μήνα, αυξάνοντας τα έσοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου.
Υπενθυμίζεται ότι στην πλειοδοτική δημοπρασία, που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, προσήλθαν συνολικά έξι ενδιαφερόμενοι ωστόσο οι τρεις πήραν μέρος στη διαδικασία κατά την οποία πλειοδότησε ο κ. Θεοδωρόπουλος. Ο άλλος διεκδικητής πρόσφερε 1.700 ευρώ τον μήνα ενώ ο τρίτος σταμάτησε στα 800 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στο ποσό των 500 ευρώ. Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε έξι χρόνια με δικαίωμα παράτασης για τρία χρόνια.

Η αξιοποίηση του «Φάρου» αναμένεται να αναβαθμίσει περαιτέρω τον χώρο δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πιο γραφικά σημεία της παραλιακής ζώνης. ΄΄Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του κομματιού αυτού της λιμενικής ζώνης που επί σειρά ετών παρέμενε παραμελημένο. Και βέβαια είναι βέβαιο ότι θα ομορφύνει το σημείο αυτό και θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στον λιμενικό χώρο΄΄, σχολίασε στo protionline.gr αμέσως μετά το τέλος της δημοπρασίας ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος.

Αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Επιπλέον, τόνισε πως το μίσθωμα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πως αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Το κτίριο έχει εμβαδόν 113,40 τ.μ., και ο περιβάλλων χώρος του εμβαδόν 406,00 τ.μ. που βρίσκονται εντός των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αιγίου. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις μπορούν να λειτουργήσουν, μετά την λήψη των προβλεπόμενων αδειών, αποκλειστικά ως Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, απαγορευμένης ρητά της λειτουργίας του ως κέντρο διασκέδασης για αποφυγή όχλησης κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, σε όλη την διάρκεια της χρήσης του, απαγορευμένης κάθε μετατροπής του χωρίς έγγραφη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Λ.Τ. Αιγιαλείας.

Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η χρήση προσωρινών κατασκευών, στεγάστρων, τεντών, παραπετασμάτων ή πλαισίων στον περιβάλλοντα χώρο μετά από σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσία Δόμησης Αιγιαλείας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους προσθήκη, επέμβαση κ.λπ. (πάντα ύστερα από έγκριση από τις αρμόδιες αρχές κατά τα ανωτέρω), όλα τα έξοδα θα επιβαρύνουν το μισθωτή καθώς και οι εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ κ.λπ.

Οι προθέσεις του πλειοδότη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές για το πώς σκέφτεται να διαμορφώσει το κατάστημα και βέβαια ούτε ο χρόνος έναρξης λειτουργίας του αφού το επόμενο βήμα είναι η κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων και εγγυήσεων ώστε να προχωρήσει η εκμίσθωση, όπως ο νόμος ορίζει.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr