background img
banner
banner

Συνάντηση με τους διευθυντές Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ ΙΑΣΟΝΑ ΦΩΤΗΛΑ

Επίσκεψη στα γραφεία της Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους διευθυντές εκπαίδευσης, της Α’ βάθμιας κ. Τάσο Σταυρογιαννόπουλο και της Β’ βάθμιας κ. Ανδρέα Ζέρβα και ενημερώθηκε για τη συντονισμένη και μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να φθάσουν έγκαιρα οι μάσκες στα σχολεία τη Δευτέρα, σε συνεργασία με τους δήμους που έχουν την πρωταρχική ευθύνη.

Ο Ιάσονας Φωτήλας πληροφορήθηκε από τους διευθυντές με ικανοποίηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών, μόνιμων και αναπληρωτών, βρίσκεται στις θέσεις τους καθώς φέτος έγινε συστηματική προσπάθεια από το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες να καλυφθούν εγκαίρως τα κενά. Τα όποια ελάχιστα έχουν απομείνει θα καλυφθούν σύντομα. Αντίστοιχα καλή προετοιμασία έχει υπάρξει και στα τμήματα της ειδικής αγωγής όπως και στην παράλληλη στήριξη. Ο βουλευτής συνεχάρη τους διευθυντές και δήλωσε τη διαθεσιμότητά του για βοήθεια όπου χρειαστεί.

Στη συνέχεια ο Ιάσονας Φωτήλας περιόδευσε στα γραφεία των δύο διευθύνσεων και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς που βρέθηκαν στα κτίρια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr