background img
banner
banner

Συνταξιοδοτείται η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Κατερίνα Υφαντή

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την απόφαση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Κατερίνας Υφαντή να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να συνταξιοδοτηθεί, το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση μεταφέροντας τη λύπη των μελών του.

Όπως τονίζει, ΄΄με απόλυτο σεβασμό η ιατρική οικογένεια της Αιγιάλειας αποχαιρετά από την ενεργό δράση την Κατερίνα Υφαντή, την εν ενεργεία πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου. Η Κατερίνα υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια την μάχιμη ιατρική ως παιδίατρος, αλλά η προσφορά της δεν σταμάτησε εκεί. Αποτέλεσε ενεργό μέλος της ιατρικής κοινότητας, την οποία υπηρέτησε από πολλές βαθμίδες, συμμετέχοντας στα κοινά. Το έργο της στον Ιατρικό Σύλλογο Αιγίου, του οποίου υπήρξε γραμματέας επί 8 χρόνια, ενώ προέδρευσε επί 2 περίπου χρόνια στην τελευταία της θητεία, αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά για τους νεότερους΄΄.

Για το έργο της επισημαίνει: ΄΄Το πολυεπίπεδο έργο της αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους και παρακαταθήκη για την Αιγιάλεια. Ενδεικτικά, θα θέλαμε να αναφέρουμε την πρόσφατη δωρεά που εξασφάλισε από τον σύνδεσμο Vinci, μέσω της οποίας χορηγήθηκαν σε ιδρύματα του Αιγίου και των Καλαβρύτων 7.500 μάσκες χειρουργικού τύπου, την διεκδίκηση του 14ουΠαμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, καθώς και την εξαιρετική συνεργασία με την δημοτική αρχή και με προέδρους άλλων ιατρικών συλλόγων αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού που διανύουμε.  Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, εκφράζοντας το ιατρικό σώμα της Αιγιάλειας, θέλει να ευχηθεί στην Κατερίνα Υφαντή καλή συνταξιοδότηση και δημιουργική ξεκούραση που τόσο πολύ δικαιούται΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr