background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η ιστορική ΑΕ Αιγίου επιστρέφει

Φ. ΚΟΣΣΑΡΑΣ: «ΣΥΝΔΥΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ»

Την βεβαιότητα ότι η ΑΕ Αιγίου θα είχε ανέλθει στην Β΄ κατηγορία μέσα από τα play off, εξέφρασε στo protionline.gr ο πρόεδρος Φίλιππος Κοσσαράς. Κι αν το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω της πανδημίας, η 90χρονη πλέον ΑΕ Αιγίου, πέρασε στην κατηγορία που άξιζε, ύστερα από αποχωρήσεις και δηλώσεις σωματείων σε μικρότερες κατηγορίες: «Η περσινή αγωνιστική περίοδος στιγματίστηκε από την διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού. Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού το πρωτεύον ήταν η υγεία όλων μας. Παρ’ όλ’ αυτά για την Α.Ε. Αιγίου η περσινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί επέστρεψε μετά από πολυετή απουσία στα γήπεδα της Αχαΐας. Η ομάδα μας έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο της στην Β’ κατηγορία μέσω των play offs, ωστόσο η διακοπή των πρωταθλημάτων δεν μας έδωσε το δικαίωμα να την διεκδικήσουμε έως το τέλος. Είμαι βέβαιος ότι αν δεν είχε διακοπεί το πρωτάθλημα θα τα είχαμε καταφέρει. Επομένως η ομάδας μας δικαίως ανεβαίνει στην επόμενη κατηγόρια.»

Για τις μεταγραφές και την ετοιμότητα της ΑΕ Αιγίου μετά την άνοδο.

«Από τις αρχές του καλοκαιριού παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο και πιστεύαμε ότι μπορεί να υπάρξουν κενές θέσεις στη Β’ κατηγορία, οπότε στο σχεδιασμό μας είχαμε ως στόχο να είμαστε έτοιμοι και για την παραπάνω κατηγορία. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε και σχετικά νωρίς τις προπονήσεις. Οπότε θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος και η Α.Ε Αιγίου θα κάνει όσες μεταγραφικές κινήσεις χρειαστούν για να είναι πανέτοιμη για το νέο πρωτάθλημα.» σημειώνει ο πρόεδρος και συνεχίζει.

Για την εμπειρία της διοίκησης και τους φετινούς στόχους της ιστορικής Αιγιώτικης ομάδας

«Η Αθλητική Ένωση Αίγιου το 2021 θα κλείσει ενενήντα χρόνια ζωής. Είναι μια από πιο ιστορικές ομάδες της Αχαΐας και σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται θα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Ο στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει στέρεες βάσεις ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που την οδήγησαν στην αποχή από την αγωνιστική δράση.
Η παρούσα διοίκηση, που αποτελείται κυρίως από παλαίμαχους παίκτες της ομάδας, έχει την εμπειρία και το πλάνο ώστε η ομάδα από εδώ και στο εξής να κάνει τα απαραίτητα βήματα που θα της εξασφαλίσουν ένα μέλλον ανάλογο της ιστορίας της».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr