background img
banner
banner

Φτωχότερο το τοπικό εμπόριο

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΤΤΑ

Απέραντη θλίψη προκαλεί η απώλεια του εμπόρου οπτικών ειδών, μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Παναγιώτη Κοττά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρή ασθένεια σύντομης διάρκειας. Ο Εμπορικός Σύλλογος καθώς και άλλοι εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Από πλευράς διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρεται: ΄΄Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την θλίψη μας. Συγκλονισμένοι όλοι μας από την αναπάντεχη είδηση για τον θάνατο του Παναγιώτη Γ. Κοττά, μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου, ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου μας, Έμπορος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, που διατηρούσε το κατάστημα οπτικών “Κοττάς” στην Β. Κωνσταντίνου. Δυστυχώς μέσα σε λίγους μήνες αφότου αναλάβαμε τα ηνία του Εμπορικού Συλλόγου το Προεδρείο μας, το Δ.Σ. μας, ο Σύλλογός μας και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας είναι φτωχότερος. Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι. Μαζί κάναμε όνειρα και θέτατε στόχους για τον Σύλλογο και τους Εμπόρους της πόλης μας και σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να του πούμε το στερνό αντίο. Το Δ.Σ του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στην αγαπημένη του σύζυγο Χρύσα, που ήταν πάντα στο πλευρό του.

Κατόπιν τούτου συνήλθε εκτάκτως  σήμερα, η Διοικούσα  του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας και αποφασίστηκαν

τα εξής: 1) Σύσσωμο το Δ.Σ. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει αύριο (σήμερα) Πέμπτη 24/9/2020 στις 14:00 στο Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, 2) Να κατατεθεί στεφάνι. 3) Να διαβαστεί επικήδειος λόγος προς τιμή του εκλιπόντος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας΄΄.

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, επισημαίνει: ΄΄Ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Αιγιάλειας θρηνεί την απώλεια ενός αξιόλογου μέλους της και εξαίρετου επαγγελματία, καθώς έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη ασθένεια, ο ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στο Αίγιο, Παναγιώτης Κοττάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος του Προεδρείου, του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού  Συλλόγου Αιγιαλείας. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. Από την Επιμελητηριακή Κοινότητα, εκφράζουμε τα  Συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια και τους οικείους του΄΄.

Η Ένωση Περιπτερούχων Παντοπωλείων Αιγιαλείας, τονίζει: ΄΄Έφυγε από κοντά μας, ύστερα από σύντομη ασθένεια, ένας εξαίρετος έμπορος και αγαπητός συνάδελφος, ο ιδιοκτήτης καταστήματος οπτικών στο Αίγιο, Παναγιώτης Κοττάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. Η Ένωσή μας, εκφράζει τα ειλικρινή Συλλυπητήρια της, στην οικογένεια και τους οικείους του΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr