background img
banner
banner

CLUB «THUG DRIVERS ΑΙΓΙΟ»: Μία Ομάδα για το αυτοκίνητο και την κοινωνία!

Έχοντας ως κοινό σημείο την αγάπη τους για τους… τροχούς, μία παρέα έβαλε πριν πέντε χρόνια το «σποράκι» ώστε να καλλιεργηθεί σήμερα μία ομάδα περίπου εκατό ανθρώπων που συμμετέχει σε δράσεις που σχετίζονται με το αγαπημένο τους αντικείμενο: Το αυτοκίνητο.

Κι αν για κάποιους είναι μέσο μεταφοράς και λύση ανάγκης, για ορισμένους άλλους, όπως για τα μέλη της Ομάδας «Thug Drivers Αίγιο», το αυτοκίνητο, σε πολλές παραλλαγές και εκφάνσεις, αποτελεί μέρος του εαυτού τους και το τιμόνι προέκταση των χεριών τους…

Η όψη ενός «φτιαγμένου» αυτοκινήτου και ο ήχος της ταχύτητας τους εκστασιάζουν, ενώ το μαρσάρισμα και το φρενάρισμα ηχεί σαν μουσική στ’ αυτά τους, παρότι η μουσική είναι ήδη στη διαπασών. Αγγίζοντας το τιμόνι απελευθερώνονται και η αδρεναλίνη χτυπά «κόκκινο». Πώς μπορούν όμως όλα αυτά να γίνουν με ασφάλεια, χωρίς οι ίδιοι να κινδυνεύουν και χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο;

Αυτή την… απολαυστική ασφάλεια ήθελε να δημιουργήσει ο μόλις 21 ετών το 2015 Αλέξης Ζαχαράκης που είχε την ιδέα, την οποία υλοποίησε με φίλους και συνεργάτες του. Άτυπα παραμένει πρόεδρος αφού και σήμερα είναι ο πρωτεργάτης της ομάδας και ο υπεύθυνος για αγωνιστικά θέματα ή όταν η δραστηριότητα της ομάδας μπαίνει σε πίστα… Αντιπρόεδρος θεωρείται η Νάνσυ Μπαστογιάννη, η οποία είναι υπεύθυνη σε επίπεδο Αχαΐας στο Fiat punto club, ενώ στο Thug Drivers Αίγιο έχει αρμοδιότητα στα αυτοκίνητα με ήχο.

Εκφράζουν την αγάπη τους για… ελεύθερη οδήγηση σε ελεγχόμενους όμως χώρους

Γραφειοκρατία και πενιχρά οικονομικά (διατίθενται στην αγάπη τους για το αυτοκίνητο) δεν έχουν επιτρέψει ακόμη στο Club να γίνει σωματείο, αν και εξακολουθεί να αποτελεί στόχο.
Από το 2015 ως σήμερα, όπως εξηγεί στo protionline.gr ο Αλέξης Ζαχαράκης, ΄΄έχουμε διοργανώσει διάφορες συναντήσεις και happenings στα οποία συμμετέχουν ανελλιπώς εκατό άτομα, ενώ παράλληλα γίνονται η αφορμή για να επισκεφθούν το Αίγιο λάτρεις του αυτοκινήτου από όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να μοιραζόμαστε αυτό που νιώθουμε, να θαυμάζουμε το αυτοκίνητο, να δοκιμάζουμε, να «ταξιδεύουμε». Παράλληλα, σκοπός μας είναι να βγάζουμε αυτό το μεράκι και την επιθυμία σε οργανωμένες δράσεις και όχι στον δρόμο. Κατά κάποιο τρόπο «μαζεύουμε» τους νεαρούς που θέλουν να δοκιμάζουν πιο… ελεύθερη οδήγηση ώστε να κάνουν το κέφι τους σε συγκεκριμένες ώρες και σε ελεγχόμενους χώρους, πάντα τηρώντας μέτρα ασφαλείας και μη παραβαίνοντας τον Κ.Ο.Κ.΄΄.

Οι περισσότεροι θα θυμούνται επίσης σόου και εκθέσεις του Thug Drivers Αίγιο που προσελκύουν πολύ κόσμο είτε είναι λάτρεις του αυτοκινήτου είτε γιατί επιθυμούν να συμμετέχουν στη γιορτή, όπως η δράση στο λιμάνι Αιγίου ή σε εγκαταστάσεις καταστημάτων ελαστικών και αλλού με εκθέσεις αυτοκινήτων ή ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων κ.ά.

Στόχος μία μεγάλη γιορτή αυτοκινήτου σε χριστουγεννιάτικο mood

Μία ανάλογη δράση έγινε άτυπα προ ημερών σε παραλία της περιοχής που προσέλκυσε fans από πολλές περιοχές βάζοντας τις… βάσεις για μία μεγάλη συνάντηση που ήδη ετοιμάζεται… Επίσης, τα μέλη της ομάδας πραγματοποιούν μικρότερες συναντήσεις αλλά και εκδρομές σε άλλα μέρη. Παρούσες σε δράσεις και οι μηχανές αφού λίγο πολύ, η αγάπη είναι κοινή…

΄΄Σκοπός του Club μας είναι να γνωριστούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να λέμε απόψεις, να μοιραζόμαστε εμπειρίες, όλοι εμείς… άτομα με την ίδια τρέλα- αγάπη- πάθος με αυτοκίνητα ή μηχανές από το Αίγιο και τις γύρω περιοχές. Θέλουμε να διοργανώνουμε εκδρομές μαζί, να επισκεπτόμαστε αγώνες και γιατί όχι, να φέρνουμε δράσεις και εκθέσεις στο Αίγιο, προσελκύοντας και κόσμο από άλλες περιοχές΄΄, προσθέτει ο Αλέξης Ζαχαράκης.

Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό το εγχείρημα; Ο «πρόεδρος» απαντά: ΄΄Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Το να διοργανωθεί μία συνάντηση δεν είναι απλό και έχει κόστος. Ευτυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι που μας βοηθούν, όπως είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτες των ελαστικών «Μαστροκούκος» και άλλοι επαγγελματίες. Στόχος μας είναι μέσα στον Δεκέμβριο να διοργανώσουμε μία μεγάλη συνάντηση στο Αίγιο, μία γιορτή για το αυτοκίνητο έκθεση για τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, που θα γίνει, εφόσον το επιτρέπουν ως τότε και οι υγειονομικές συνθήκες, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με συμμετοχές αυτοκινήτων που έχουν συμμετάσχει σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς΄΄.

Όποιος ενδιαφέρεται για το club «Thug Drivers Αίγιο», μπορεί να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Ζαχαράκη στο τηλ. 6987798446.


Κατηγορίες Άρθρου
AUTO

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr