background img
banner
banner

Έναρξη εγγραφών στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου

ΜΕ ΠΟΛΥΣΧΙΔΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

«Γιατί να κάνω το παιδί μου Πρόσκοπο; Ο Προσκοπισμός είναι πολυσυλλεκτικός και πολυδιάστατος. Εκεί που οι περισσότερες εξωσχολικές δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους προσφέρουν στα παιδιά την ανάπτυξη μίας μόνο ικανότητας, μίας γνώσης ή απλά διασκέδαση, το Προσκοπικό Πρόγραμμα προσφέρει πολυσχιδείς δράσεις ασφαλείς, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο οποίο υπάγεται το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων».

Τα παραπάνω τονίζει το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου επισημαίνοντας πως όλες του οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ελκυστικές αλλά και παράλληλα να κοινωνικοποιούν, να ευαισθητοποιούν και να δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους, για την μετέπειτα ζωή τους.

Όπως τονίζεται, ΄΄στους Προσκόπους, το παιδί θα βρει μια παρέα φίλων μέσα στην οποία θα μάθει να συνεργάζεται, θα ανακαλύψει νέες κλίσεις, θα ζήσει νέες εμπειρίες και θα κερδίσει ανεκτίμητες γνώσεις. Επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει υπεύθυνο, ικανό να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις πράξεις του, αλλά και αφοσιωμένο, ικανό να διεκδικεί και να δρα, πάντα με σεβασμό σε αξίες και υψηλά ιδανικά΄΄.

Εγγραφές κάθε Σάββατο 5 – 8 το απόγευμα και κάθε Κυριακή 11 – 1 το πρωί στην Εστία, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Πετροπούλου 4 στο κέντρο της πόλης. Τηλ. επικοινωνίας 6947424633 και 6987118408.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr