background img
banner
banner

Ένωσαν τις ζωές τους υπό το… βλέμμα του γιου τους

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ

Η πιο όμορφη, ιδιαίτερη και αγαπημένη στιγμή για δύο νέους Αιγιώτες, την Παρασκευή Καραπαναγιώτη και τον Λάμπη Λαμπρόπουλο, ήταν όπως αποδείχθηκε η… ¨διπλή¨ χαρά τους! Ο γάμος τους, αλλά και η βάφτιση του γιου τους, τελέσθηκαν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο ορεινό χωριό της Μαμουσιάς και συγκεκριμένα στον γραφικό ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το ζευγάρι έδωσε… όρκους ¨πίστης και αιώνιας αγάπης¨ ενώπιον Θεού και ανθρώπων, μέσα σε ένα κλίμα με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση μα και αυταπάρνηση.

Η ευτυχία και η πληρότητα του ζεύγους ήταν έκδηλη. Η δε νύφη… ¨κέρδισε¨ τις εντυπώσεις αλλά και τα χειροκροτήματα των καλεσμένων από τις πρώτες κιόλας στιγμές. Όλα ήταν υπέροχα και μαγικά. Πολύ γρήγορα, τα βλέμματα, τα φλάς και την ¨συνολική παράσταση¨ της ημέρας έκλεψε τελικά… ο όμορφος Σπύρος, ο μικρός μπόμπιρας του ζευγαριού, ο οποίος έδειξε αμέσως να προσαρμόζεται στις ιδιάζουσες συνθήκες, λόγω των δεκάδων βλεμμάτων των παραβρισκόμενων, του ιερέα αλλά και της… κολυμπήθρας!

Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, ο αριθμός των καλεσμένων περιορίστηκε στους προβλεπόμενους από το πρωτόκολλο των υγειονομικών διατάξεων, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και μετέπειτα, στο κατάστημα ¨Δερβενάκι¨ των αδελφών Παλαιολογόπουλου, όπου διεξήχθη το τραπέζι της ευτυχισμένης στιγμής. Κουμπάροι του ζεύγους και νονοί του μικρού, ήταν οι Κωνσταντίνος Γιάγκας, συνταξιούχος απόστρατος των Ενόπλων Δυνάμεων από την Αθήνα και Αγγελική Ασημομύτη από τη Μύκονο.

Η Παρασκευή και ο Κώστας, σε επικοινωνία που είχαν με τo protionline.gr και μιλώντας για την ιδιαίτερη αυτήν ¨στιγμή¨ τους, αρκέστηκαν να δηλώσουν: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στην χαρά μας.

Το παιδί μας, πήρε το όνομα του πατέρα μας, που πρόσφατα χάθηκε δυστυχώς από την ζωή, τιμής ένεκεν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο κάθε ευτυχία αλλά πάνω από όλα, υγεία. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της κοινής ζωής μας. Για το μέλλον θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι… έναντι στον κορωνοϊό και τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε. Τα παιδιά είναι η απόλυτη ολοκλήρωση και ευχόμαστε σε όλα τα νέα ζευγάρια, κάθε όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα»

Να σημειωθεί, ότι η νύφη, Παρασκευή Καραπαναγιώτη, είναι γεννημένη στα Ζαχλωρίτικα, και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά με δύο καταστήματα στο Αίγιο, το ¨Balloo¨ και το ¨Chocolat¨. Ο δε γαμπρός, Λάμπης Λαμπρόπουλος, είναι ιδιαιτέρως γνωστός στην Αιγιάλεια, γιατί εκτός του ότι επί σειρά ετών είναι ένας παραγωγικός αγρότης… έχει και την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή και μάλιστα, του πολύ πετυχημένου και έμπειρου ¨χειριστή της μπάλας¨, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Απόλλωνα Αιγίου με ιδιαίτερη επιτυχία.

To protionline.gr σύσσωμo… με την σειρά του, να ευχηθεί τα καλύτερα στον μικρό Σπύρο και στους νεόνυμφους και προπάντων… σιδεροκέφαλοι!


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr