background img
banner
banner

Αγιασμός και έναρξη λειτουργίας για το Νηπιαγωγείο Ζήριας!

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΡΠΟΥΣ!

Ο Αγιασμός του Νηπιαγωγείου Ζήριας τελέσθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου σε όμορφο κλίμα. Το σχολείο άνοιξε ξανά τις πύλες του για δώδεκα μαθητές, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες δήμου Αιγιαλείας, Σχολικής Επιτροπής και βέβαια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Αιγιαλείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζήριας Βασίλης Γλωσσίδης, η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Καμαρών Τούλα Σταυροπούλου και η νηπιαγωγός του σχολείου Μαρία Τσαγκάρη.

Ο κ. Ντίνος, κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην αμεσότητα με την οποία λειτούργησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο αίτημα περί ανοίγματος του σχολείου που υπέβαλε μαζί με τον κ. Ελευθεριώτη, επισημαίνοντας πως τη μία μέρα κατατέθηκε το αίτημα και την άλλη μέρα έδωσε την έγκριση. Η απόφαση πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, εκδόθηκε το ΦΕΚ και αμέσως το σχολείο τέθηκε σε λειτουργία. Ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας επισήμανε πως με τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου Ζήριας τακτοποιήθηκε μία στρέβλωση που υπήρχε για ένα σχολείο που παρέμενε κλειστό ωστόσο πήρε ζωή με δώδεκα νήπια, ενώ ο κ. Ελευθεριώτης τόνισε πως η Σχολική Επιτροπή θέλει ανοιχτά σχολεία και στηρίζει όχι μόνο το άνοιγμά τους αλλά και τη λειτουργία τους.

Να σημειωθεί ότι το Νηπιαγωγείο Ζήριας είναι απόλυτα ταυτισμένο με την Παιδεία και τον Πολιτισμό της περιοχής, μιας και φέρει το όνομα ενώ κοσμείται στον αύλιο χώρο του και από την προτομή του ποιητή Ιωάννη Κουτσοχέρα που με το έργο του συνεχίζει να εμπνέει…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr