background img
banner
banner

Αλλαγή «σελίδας» στο Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΣΑΡΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας νέας με καινούρια πρόσωπα στη διοίκηση, έφεραν οι πρόσφατες εκλογές των μετόχων στο Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου. Από την 1η Νοεμβρίου πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρήστος Κοσσαράς, λαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από τον επί μία εικοσαετία πρόεδρο Σωτήρη Σπηλιωτόπουλο.

Πρωταρχικός στόχος του μόλις 29 ετών νέου προέδρου, όπως ο ίδιος αναφέρει στo protionline.gr, θα είναι αφενός η δρομολόγηση όλων των αποφάσεων που έχει λάβει η απερχόμενη διοίκηση ώστε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειές της για αναβάθμιση των υπηρεσιών του τοπικού αστικού φορέα και αφετέρου ο εκσυγχρονισμός και τα… βήματα μπροστά στην τεχνολογία που θα καταστήσουν τις υπηρεσίες του Αστικού πιο ελκυστικές και στους νέους ανθρώπους της Αιγιάλειας.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 21 Οκτωβρίου υποψήφιοι ήταν δύο συνδυασμοί με την πλειοψηφία των μετόχων (13 συνολικά) να προτιμά την αλλαγή. Έτσι, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου έχει ως εξής: Πρόεδρος Χρήστος Κοσσαράς, αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κατσικόγιαννης και μέλος: Αριστοτέλης Σπηλιωτόπουλος.

Ενέργειες για μετατροπή σε Α.Ε.

Σημειώνεται ακόμη πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιούνται κάθε τριετία, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον ευοδωθούν οι ενέργειες του Αστικού να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία, τότε θα χρειαστεί εκ νέου η διενέργεια εκλογών. ΄΄Εχουμε πάρει απόφαση για την μετατροπή του φορέα μας σε Α.Ε. γεγονός που θα μας δώσει τη δυνατότητα να γίνουμε πιο ευέλικτοι, να διεκδικούμε προγράμματα, να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς κ.λπ., οπότε αυτό είναι ένα από τα θέματα που θα προτάξουμε καθώς ήδη έχει καθυστερήσει η διαδικασία΄΄, επισημαίνει στo protionline.gr ο κ. Κοσσαράς, τονίζοντας πως επόμενος στόχος θα είναι να «τρέξει» το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού για το οποίο ήδη έχει εγκριθεί η πρόταση χρηματοδότησης που είχε καταθέσει η απερχόμενη διοίκηση. Μάλιστα, τόνισε πως πρέπει να υλοποιηθεί σε διάστημα 18 μηνών και αναμένεται να ωφελήσει και να εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό την τοπική αστική συγκοινωνία και τους πολίτες.

Έμφαση στις νέες τεχνολογίες

Σε ό,τι αφορά την εκλογή του, αναφέρει: ΄΄Αναγνωρίζουμε την προσφορά της προηγούμενης διοίκησης όμως εμείς βλέπουμε τα πράγματα από μία άλλη οπτική, θέλουμε να σταματήσουμε τη στασιμότητα και έχουμε στόχο να προχωρήσουμε το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου ένα βήμα παρακάτω΄΄. Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου, εκτιμά πως ο φορέας έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια ως προς την τεχνολογία και τις δυνατότητες που μπορεί να του παρέχει. Π.χ. σκοπεύει να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα του αλλά και τις σελίδες του στα social media ώστε να ενημερώνονται και οι νέοι άνθρωποι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr