background img
banner
banner

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Ερωτήσεις προς τους βουλευτές σε μία ύστατη προσπάθεια για το λεμόνι…

Επιστολή – διαμαρτυρία προς τους βουλευτές Αχαΐας κοινοποίησε το Δ.Σ. του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο πρόβλημα των εσπεριδοειδών και την είσοδό τους από την Τουρκία που πλήττει ανεπανόρθωτα τα εγχώρια προϊόντα, με τον Σύλλογο να ζητά να μάθει ποιες ενέργειες έχουν κάνει οι βουλευτές ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση…

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. αναφέρει τα εξής: ΄΄Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι οι συνεχιζόμενες εισαγωγές από τρίτες χώρες και ειδικά την Τουρκία εσπεριδοειδών και ιδιαίτερα λεμονιών σε πολύ χαμηλές τιμές έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους παραγωγούς της Αιγιαλείας και όχι μόνο. Για άλλη μια χρονιά η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα γέμισαν λεμόνια αμφιβόλου ποιότητας σε πολύ χαμηλή τιμή και η εγχώρια παραγωγή είναι ακόμα στα δέντρα μιας και οι παραγωγοί δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα εισαγόμενα λόγω κόστους.

Αποστέλλουμε αυτήν την διαμαρτυρία ως μια ύστατη προσπάθεια ανάκαμψης της ζημιάς που πάει να γίνει και ερωτούμε:. Υπάρχει από το Κράτος και το Υπουργείο κάποιος σχεδιασμός η πρόθεση να αλλάξει κάτι ή θα συνεχίσουμε να είμαστε στυλοβάτες της τουρκικής οικονομίας; Από την πλευρά των Βουλευτών του νομού τι ενέργειες έχουν γίνει για την στήριξη των αγροτών της περιοχής μας και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν από εδώ και μπρος ώστε να λυθούν τα μείζονα προβλήματα που μας απασχολούν;΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr