background img
banner
banner

ΒΟΛΕΫ: Τρίτη θέση στο τουρνουά της Ολυμπιάδας o Α.Ο. Αιγιαλέων

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Αιγιαλέων στο τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Ολυμπιάδα Πατρών. Μετά την ήττα του Σαββάτου από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σε ένα ματς που αγωνίστηκε με κάποιες ελλείψεις, την Κυριακή νίκησε τον Άρατο Κιάτου και κατέκτησε την τρίτη θέση. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας εν όψει του πρωταθλήματος της pre league που θα αρχίσει τον επόμενο βήμα. Έστω και αν ο τεχνικός της Αιγιώτικης ομάδας δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

“Ευχαριστούμε την Α.Ε.Π. Ολυμπιάς για την διοργάνωση του τουρνουά. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!!” αναφέρει σε ανακοίνωσή της διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων.

Tην προηγούμενη εβδομάδα ο Α.Ο. Αιγιαλέων ταξίδεψε στην Καλαμάτα όπου αντιμετώπισε σε δύο παιχνίδια τεσσάρων σετ την Καλαμάτα 80, ομάδα που θεωρείται φαβορί για άνοδο στη volley league και την οποία θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της pre league. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο έτοιμοι, ήταν καλύτεροι κερδίζοντας και τα δυο ματς με 3-1 σετ. Στο δεύτερο παιχνίδι η Καλαμάτα πήρε τα τρία πρώτα σετ με 25-18 ενώ στο τέταρτο, ηττήθηκε 21-25 αφού ο Αιγιαλέων πήρε από την αρχή το προβάδισμα (5-8, 7-12) και έδειξε χαρακτήρα όταν η Καλαμάτα 80 πλησίασε στους δύο πόντους (21-23).

Καλαμάτα ’80: Γεωργάτος, Δημητρούλης, Μπουσούνης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Ντόντης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μπούρας, Κατσιαφλιακας.
Αιγιαλέων: Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης, Σύρος, Πα-πασταθόπουλος, Σαλαβασίδης, Βασιλάκος, Χασάπης, Δασκαλόπουλος, Αναστασόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr