background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη έξοδος για Παναιγιάλειο την Κυριακή

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΠΡΩΤΗ 4ΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με το Διαβολίτσι στο Αίγιο, ο Παναιγιάλειος ετοιμάζεται τώρα για την πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας με την τρίχρονη πλέον πείρα του στην Γ΄ Εθνική, θα τον υποδεχτεί στο Παπαχαραλάμπειο, θέτοντας μεγάλο βαθμό δυσκολίας για ένα θετικό αποτέλεσμα στους «μελανόλευκους». Στο Δημοτικό Στάδιο χθες η προπόνηση σε όσο αγωνιστικό χώρο είχε απομείνει αφού είχαν προηγηθεί εργασίες και είχαν μπει …απαγορευτικές κορδέλες. Συνεχίζει με ατομικό ο Σπανογιάννης, ο Μπακατσέλος έβγαλε και πάλι όλο το ομαδικό πρόγραμμα, αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί από την τεχνική ηγεσία με τον φόβο υποτροπής. Ο Βλάχος μπήκε λίγο στο διπλό αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο νεαρός Σταθακόπουλος. Το βίντεο του αγώνα με το Διαβολίτσι έδειξε χθες στους «μελανόλευκους» η τεχνική ηγεσία, με παύσεις σε σημεία που έχρηζαν παρατηρήσεων. Σήμερα θα προβληθεί βίντεο με κομμάτια από τα φιλικά αγώνα του Ναυπακτιακού, όπου το προπονητικό δίδυμο θα επισημάνει τα τρωτά σημεία του αντιπάλου.

Τα άλλα παιχνίδια

  • Στην Μανωλάδα ο ΠΑΟ Βάρδας μετά το 0-0 στην Πάτρα με την Θύελλα, ετοιμάζεται για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Παλληξουριακό, που είχε ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα 3-1 το Τσιλιβή.
  • Στην Αχαγιά ο Εθνικός Σκουλικάδου δύσκολα θα επαναλάβει ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος Αχαϊκή ξεκίνησε με ήττα και σκοπεύει με «τρίποντο» να ισοσταθμίσει την κατάσταση.
  • Στο Δημοτικό Στάδιο Διαβολιτσίου ο αντίπαλος του Παναιγιάλειου στην πρεμιέρα, θα αντιμετωπίσει την Ζάκυνθο. Πάντως από τους φιλοξενούμενους δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα, αφού από την περιοχή τους επέστρεψε με κορονοϊό ο Διαγόρας.
  • Στον τόπο του «εγκλήματος» επιστρέφει ο Πάμισος. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό Σκουλικάδου, επισκέπτεται πάλι το νησί της Ζακύνθου, για να φιλοξενηθεί τώρα από το Τσιλιβή.

Πάει για αναβολή το παιχνίδι Διαγόρας – Αίας Γαστούνης

Από την περασμένη Τρίτη υπήρχε η διάγνωση για τα τρία κρούσματα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Χρονικό διάστημα στο οποίο έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες με το κλείσιμο του γηπέδου (απολύμανση) και έγκαιρη ενημέρωση του περιστατικού από την ΕΠΣ Αχαΐας στην ΕΠΟ. Σήμερα αναμένεται η απόφαση για την τύχη του αγώνα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το πιθανότερο να ζητηθεί η αναβολή του.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική

Κυριακή 18/10
16:00 Ναυπακτιακός – ΠΓΣ: Αθανασίου (Μάνος – Νούσιας)
14:45 Τσιλιβή – Πάμισος: Χρονάς (Αχαΐας)
15:00 Διαβολίτσι – Ζάκυνθος: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
16:00 Αχαϊκή – Εθνικός Σκουλ.: Τσάκαλης (Ηλείας)
16:00 Διαγόρας – Αίας Γαστ.: Κακριδής (Κορινθίας)
16:30 Βάρδα – Παλληξουριακός: Σαφαρίκας (Αχαΐας)
Ρεπό: Θύελλα Πατρών


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr