background img
banner
banner

‘‘Γλυκιά’’ στιγμή στην γραφική Κερνίτσα

ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

Η 13η Σεπτεμβρίου ήταν τελικά… η ημέρα που ορίστηκε και που όλοι περίμεναν με την ανάλογη αγωνία. Ήταν η στιγμή που το μικρό τους αγγελούδι… η ¨πριγκίπισσα της αγάπης τους¨ (όπως οι ίδιοι την αποκαλούν) πήρε το ¨βάπτισμα¨ της ζωής της. Η εικόνα της φύσης μύριζε καλοκαίρι και το πρωινό της Κυριακής ήταν το ιδανικό ώστε η μικρούλα τους να λάβει φώτιση και το όνομά της!

Έτσι… μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και ξεχωριστής ομορφιάς, οι γονείς Παναγιώτα Κομνηνού και Βασίλης Χωροζάκης και οι καλεσμένοι τους ¨μετάλαβαν¨ και αυτοί την Θεία φώτιση που έλαβε η μικρή. Και το όνομα αυτής: Βασιλική!

Το μυστήριο τελέστηκε στην Κερνίτσα στο Διακοπτό. Ο ζεστός ήλιος φώτιζε τα πάντα με τις απαλές και απλωμένες ακτίνες του στην γύρω φύση, εκεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων. Οι πρώτες κουβέντες του ζευγαριού ήταν: «Ζήσαμε ένα υπέροχο μυστήριο, αν και λόγω της επιδημίας του ιού δεν είχαμε δίπλα μας όλους όσους θα θέλαμε. Κάθε φορά, οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπούν είναι στο πλάι μας. Όλοι θαυμάσαμε την μικρή μας πριγκίπισσα, την μικρή Βασιλική, στην δική της… μοναδική στιγμή».

Ο γνωστός Αιγιώτης dj… χαζομπαμπάς Βασίλης Χωροζάκης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Η δε μητέρα της Βασιλικής έδειχνε να ¨απολαμβάνει¨ την κούραση και την ευτυχία της, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: Μοναδικά! ¨Πνευματικός¨ πατέρας της μικρής έγινε ο Κωνσταντίνος Μακρής. Οι καλεσμένοι στην εκκλησία – λόγω συνθηκών – δεν ξεπέρασαν τα 80 άτομα. «Η κατάσταση με τον ιό αυτόν μας προβλημάτισε πολύ γιατί δεν μπορούσαμε να καλέσουμε όλους τους ανθρώπους που εκείνη την μέρα θα θέλαμε πραγματικά να είναι μαζί μας…», ήταν τα λόγια των γονιών, οι οποίοι το ίδιο μεσημέρι, έκαναν ένα μικρό παρτάκι – γιορτή στο ¨Loca Beach Bar¨ στην Εγκάλη Διακοπτού, με… αρκετό ποτό και βέβαια υπό τους ήχους του ευτυχισμένου… μπαμπά dj της περιοχής.
Το protionline.gr με την σειρά του… να ευχηθεί στο ζευγάρι τα καλύτερα για την μικρούλα Βασιλική, με υγεία και πάντα να είναι τυχερή και απαστράπτουσα. Ως πριγκίπισσα


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ · ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr