background img
banner
banner

Διαγραμμίσεις σε κόμβους κοντά σε σχολεία

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ

Εργασίες διαγράμμισης οδών σε κρίσιμους κόμβους διέλευσης πεζών και κυρίως μαθητών, ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με μέριμνα του δήμου Αιγιαλείας. Η παρέμβαση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό και με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας.

Επρόκειτο για ιδέα του εντεταλμένου συμβούλου του δήμου για τεχνικά έργα Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος απευθύνθηκε στην Ολυμπία Οδό. Η εταιρεία, στο πλαίσιο του αισθήματος κοινωνικής ευθύνης, αποδέχθηκε το αίτημα, ανταποκρίθηκε άμεασ και συνδράμει στην πραγματοποίηση των διαγραμμίσεων, οι οποίες έγιναν χθες στις οδούς Βασ. Κωσνταντίνου (πλησίον 2ου Δημοτικού Σχολείου), Ταξιαρχών (πλησίον 1ου Δημοτικού Σχολείου), Κορίνθου (πλησίον 1ου ΓΕΛ) και Ρήγα Φεραίου (πλησίον 10ου Δημοτικού και 2ου Λυκείου).

Αυξάνοντας την ασφάλεια των πολιτών

΄΄Πρόκειται για μικρές καθημερινές παρεμβάσεις που βελτιώνουν και αυξάνουν την ασφάλεια των πολιτών΄΄, επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος που ήταν παρών, τονίζοντας τη μεγάλη προσοχή που απαιτείται και τη μέριμνα για την πρόληψη ατυχημάτων ιδίως στα σημεία που κινούνται παιδιά. Αναφέρθηκε ακόμη στην άμεση ανταπόκριση της Ολυμπίας Οδού αλλά και του Αστυνομικού Τμήματος που εξέδωσε τις απαραίτητες άδειες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Βάσει της Τεχνικής Έκθεσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, διαγραμμίσεις θα γίνουν ακόμη τις επόμενες ημέρες, στις οδούς Σολωμού (πλησίον 1ου και 2ου Γυμνασίου) και Νικ. Πλαστήρα (περιοχή Αγίας Άννας) (πλησίον 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και 3ου Γυμνασίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr