background img
banner
banner

Διαγωνισμός για έργα σε πέντε γήπεδα

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΒΥΘΟ – ΑΙΓΕΙΡΑ – ΖΗΡΙΑ – ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

Η ώρα της βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων της Αιγιάλειας μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έφτασε. Η προμήθεια των ειδών για τα γήπεδα, ύψους 430.000 €, θα πραγματοποιηθεί μέσα από ηλεκτρονικό διαγωνισμό που βγαίνει άμεσα στον «αέρα», μετά τη σχετική έγκριση της μελέτης, των τεχνικών προδιαγραφών, του τρόπου εκτέλεσης, του καθορισμού των όρων διακήρυξης και κριτηρίου αξιολόγησης, την περασμένη εβδομάδα από την Οικονομική Υπηρεσία.

Πρόκειται για την «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Αιγίου, Συμπολιτείας, Αιγείρας, Διακοπτού και Ερινεού Δήμου Αιγιαλείας» που θα γίνει με τη σχετική προμήθεια από Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης σε προμηθευτή που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή στις τιμές της μελέτης.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσόν των 430.000€ με ΦΠΑ.

Η δαπάνη για την σύμβαση της προμήθειας θα βαρύνει τον Κ.Α.: 69-7326.002 με σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 και Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στη ΣΑΕΠ 001, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι η Τεχνική Έκθεση της Μελέτης συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας, που κατέληξε στις τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό της προμήθειας μετά από διαλογική συζήτηση. Αναθέτουσα Αρχή είναι o Δήμος Αιγιαλείας.

Εγκατάσταση χλοοτάπητα και τοποθέτηση περίφραξης και κερκίδων

Τα προς προμήθεια είδη αφορούν τη μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και προμήθεια και τοποθέτηση περίφραξης καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση τριών μεταλλικών κερκίδων.

Προσφορές θα υποβληθούν για το σύνολο της προμήθειας ή για κάθε ομάδα χωριστά στο σύνολό της, όπως παρουσιάζεται στην μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Όπως ανέφερε στo protionline.gr, ερωτηθείς σχετικά, ο αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ΄΄πρόκειται για χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ήταν ο κ. Βαρδάκης.

Προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες, διότι από την ένταξη έως την χρηματοδότηση απαιτούνται πολλά, συντάχθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες, υπήρξε η απαιτούμενη έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου και πλέον βρισκόμαστε πριν τη διενέργεια του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την εξασφάλιση της πιο συμφέρουσας προμήθειας των ειδών που χρειάζονται΄΄.

Τα σημεία παρέμβασης

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ, ΄΄τα σημεία παρέμβασης είναι: Αντικατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα Αβύθου και Αιγείρας και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς΄΄.

΄΄Τα έργα αυτά είχαν κριθεί επιβεβλημένα και είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας χώρους ασφαλείς για αθλητισμό καθώς και τη δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων΄΄, πρόσθεσε ακόμη ο κ. Ανδριόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr