background img
banner
banner

Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου με μεγάλη δυναμική!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 4 Οκτωβρίου η εκλογική διαδικασία της νεοσύστατης Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Αιγιαλείας ( Ο.Σ.Α ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου διεξήχθη στα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας στο «Πολύκεντρο» Μυρτιάς, παρουσία της δικαστικού Αντιπρόσωπου Χριστίνας Αναστασοπούλου.

Ήδη, η Ομοσπονδία από τη σύστασή της, έχει παρουσιάζει έντονη κινητικότητα στο έργο της με το προσωρινό Δ.Σ. κάτι που αναμένεται να ενταθεί μετά την εκλογή του κανονικού. Για το Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων που έλαβαν οι: 1. Σταύρος Καραδημητρόπουλος, 2. Σοφία Ξυνού, 3. Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, 4. Ολυμπία Ρούβαλη, 5. Γεώργιος Μπόγδος, 6. Γεώργιος Ρόζος, 6. Σπυρίδων Χριστόπουλος, 8. Αθανάσιος Μπαλτουμάς, 9. Νικόλαος Παπαδόπουλος, 10. Δημήτριος Σωτηρόπουλος, 11. Ανδρέας Ρεκούτης.

Επισημαίνεται ότι υπήρξε ισοψηφία μεταξύ των μελών: Γεώργιος Μπόγδος – Γεώργιος Ρόζος – Σπυρίδων Χριστόπουλος (θέσεις 5-6-7), Αθανάσιος Μπαλτουμάς – Νικόλαος Παπαδόπουλος (θέσεις 8-9). Αναπληρωματικοί για το ΔΣ εκλέγονται οι 1. Ευαγγέλια Ντερντέ και 2. Γεώργιος Μπίτης.

Για την Ε.Ε. εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων που έλαβαν οι: 1. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, 2. Βασίλειος Σίδερης, 3. Νικόλαος Χριστόπουλος. Αναπληρωματικός Ε.Ε: 1. Κωνσταντίνος Τσουμπός.

Μεθαύριο συνεδρίαση Δ.Σ. για να ξεκινήσει η λειτουργία της Ο.Σ.Α. από άλλη βάση

Ο πλειοψηφών Σταύρος Καραδημητρόπουλος ευχαρίστησε τους Συλλόγους που στηρίζουν την Ομοσπονδία και τα μέλη – αντιπροσώπους που συμμετείχαν στη χθεσινή πρώτη και ιστορική εκλογική διαδικασία για την Αιγιάλεια και συγκάλεσε για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, Διοικητικό Συμβούλιο για να ξεκινήσει η λειτουργία της Ο.Σ.Α. αφού υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που περιμένουν να ξεκινήσουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr