background img
banner
banner

Ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου για να κρατήσει τους φοιτητές στο Αίγιο

ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΙΣΤΑ

Σε μία ενέργεια που είχε ξεκινήσει το 2017, πάλι επί προεδρίας του Λάμπη Παπαδόπουλου, προχωρά ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας.
Προσανατολίζεται άμεσα στην κοινοποίηση συγκεκριμένων εκπτώσεων που θα καθιερώσουν τοπικά καταστήματα προς τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Παράρτημα Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών, με σκοπό αφενός να καταστήσει την τοπική αγορά πιο ελκυστική γι’ αυτούς και αφετέρου να τους κρατήσει στην περιοχή και να μην υπάρχουν διαρροές προς γειτονικές αγορές.

Όπως έκανε γνωστό στo protionline.gr ο κ. Παπαδόπουλος, ΄΄πιστοί στις δεσμεύσεις μας και έπειτα από τις συναντήσεις και τη σύμφωνη γνώμη του πρόεδρου του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Παραρτήματος Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών Κώστα Φουσέκη, προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους, να κάνουν γενναίες εκπτώσεις στους φοιτητές της πόλης μας΄΄.
Απευθυνόμενος στους εμπόρους, τονίζει: ΄΄Συνάδελφοι, με αυτό τον τρόπο κρατάμε τους φοιτητές στον τόπο μας και αποφεύγουμε τις διαρροές σε άλλες πόλεις. Στηρίζοντας το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της περιοχής μας στηρίζουμε και την τοπική οικονομία!΄΄.

Είχε… κοπεί το 2017

Υπενθυμίζεται ότι η ενέργεια αυτή είχε ξεκινήσει και το 2017, επί προεδρίας και πάλι του κ. Παπαδόπουλου, ωστόσο λόγω αποχώρησης του, δεν κατέστη δυνατό να γίνει πράξη η πρόθεση για επιπλέον εκπτώσεις στους φοιτητές. Αυτό που ζητά τώρα η διοίκηση του Συλλόγου από τους εμπόρους της Αιγιάλειας είναι να δώσουν έξτρα εκπτώσεις στα προϊόντα τους στους φοιτητές που φοιτούν στην πόλη.

Έτσι, όποια από τα καταστήματα ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν e-mail στον σύλλογο ([email protected]). Τα στοιχεία των καταστημάτων θα δοθούν στη γραμματεία του τμήματος Φυσικοθεραπείας και θα μοιραστούν σε όλους τους φοιτητές της πόλης.

΄΄Μην ξεχνάμε πως σε αυτή την περίοδο της κρίσης, όπου ο τζίρος στα καταστήματα έχει πέσει περισσότερο από 50% οποιαδήποτε έκπτωση δεν είναι μόνο κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους φοιτητές που στηρίζουν την τοπική οικονομία αλλά και ένα έναυσμα για να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις μας΄΄, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Σκέψεις για τόνωση στην αγορά των Χριστουγέννων

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει στo protionline.gr τη σκέψη του για ανάλογη ενέργεια και για τους ντόπιους καταναλωτές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, σε μία προσπάθεια τόνωσης της αγοράς σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr