background img
banner
banner

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ζητείται παράταση προθεσμίας για τις προτάσεις του Αναπτυξιακού

Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων για τον Αναπτυξιακό Νόμο, ως τα τέλη του έτους, ζητά με επιστολή του στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας.

Μάλιστα, το περιεχόμενο της επιστολής κοινοποιείται και προς τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Όπως τονίζει ο κ. Μαρλαφέκας, ΄΄με την παρούσα αναφερόμαστε στην τρέχουσα πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως την ίδια περίοδο είναι σε εξέλιξη υποβολές για άλλα προγράμματα, σε πολλές Περιφέρειες όπως π.χ. πρόγραμμα για την μεταποίηση στην Δυτική Ελλάδα. Και παράλληλα είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19 στο οποίο θα κάνουν αιτήσεις πλήθος επιχειρήσεων.

Από τον Ιούλιο 2020, που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη πρόσκληση, λόγω κυρίως του καλοκαιριού, αλλά και των προβλημάτων που έχουν παρουσιασθεί στην αγορά από την υγειονομική κρίση, έχει προκληθεί ένας σημαντικός συνωστισμός από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για υποβολή επενδυτικών προγραμμάτων στον αναπτυξιακό νόμο, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ολοκλήρωσης της προετοιμασίας και υποβολής των προτάσεών τους. Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε να εξετάσετε αίτημα του φορέα μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων έως την 31/12/2020΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr