background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: «Φιλική» νίκη επί του Λέοντα Μεσολογγίου (58-48) | ΦΩΤΟ

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου ο Ήφαιστος/Αχιλλέας νίκησε με σκορ 58-48 τον Λέοντα Μεσολογγίου, ομάδα επίσης «νεοφώτιστη» στη Γ΄ Εθνική, αλλά σε διαφορετικό όμιλο. Ο Γιάννης Γιούπης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του δύο εβδομάδες πριν η ομάδα μπει στο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει μεν την ερχόμενη Κυριακή, όμως η ομάδα της Αιγιάλειας στην πρεμιέρα έχει ρεπό. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο σοβαρός – όπως φάνηκε – τραυματισμός (γύρισε το πόδι του) του Μπόσμου των φιλοξενουμένων λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου. Για να φύγει νωρίτερα η αποστολή των φιλοξενουμένων και να μεταφερθεί ο παίκτης για εξετάσεις η τελευταία περίοδος διήρκησε 5΄ λεπτά και το παιχνίδι συνολικά 35΄.

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ξεκίνησε το ματς με ένα σερί 9-0, ο Λέων αντέδρασε, στο 10λεπτο πέρασε μπροστά με 17-18 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 35-36. Η τρίτη περίοδος πήγαινε πόντο – πόντο (49-47) και η διαφορά για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 5λεπτο της τελευταίας περιόδου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Κεφαλάς 11(2), Γιαννούτσος 5(1), Τσεκλένης 2, Γιοβάς 9(1), Καραδολάμης 13(2), Καραγιάννης 12, Σωτηρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σούρλος, Μανωλόπουλος 3(1), Μιχαλόπουλος, Βλάχος 3(1).

ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Φαράντος): Ντάλας, Σταμούλης Γ. 5, Ζαρζάνης 3(1), Παπαθανασόπουλος, Πάσσιος 2, Ξηρός 5, Σταμούλης Χρ. 5, Σακαρέλης 1, Μπόσμος 9, Γεωργούλας 7, Βλάχος, Τσαπατώρης 5, Δρόσος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr