background img
banner
banner

Η «ΑΒ Βασιλόπουλος» στηρίζει το ΕΚΑΜΕ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στην 10η χρονιά εθελοντικής δράσης της αλυσίδας σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και συγκεκριμένα το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στο Αίγιο, θέλησε να στηρίξει φέτος το ΕΚΑΜΕ.

Η διευθύντρια του καταστήματος κ. Μαρία Τριανταφυλλοπούλου, ο υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Βλάχος, οι υπεύθυνοι καταστήματος κ. Ελένη Ζαπή, Γεωργία Αγγελοπούλου, Γιάννης Ροδόπουλος, Βασίλης Χρυσανθόπουλος και όλοι οι εργαζόμενοι τοποθέτησαν καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων ώστε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα με σκοπό να μοιραστούν στους εκπαιδευόμενους του ΕΚΑΜΕ και στις οικογένειές τους. Η διάθεση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.
΄΄Είναι πολύ σημαντικό στις τόσο δύσκολες μέρες που διανύουμε, να υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και φορείς που να στηρίζουν με ένα τόσο σπουδαίο τρόπο άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ.

Μάλιστα, δια στόματος του Προέδρου κ. Στεφανίδη ευχαριστεί από καρδιάς τους ανωτέρω για την ιδιαίτερη πρωτοβουλία τους να στηρίξουν το Ειδικό Κέντρο τόσο έμπρακτα, καθώς και όλους τους πολίτες οι οποίοι αγόρασαν όλα αυτά τα είδη και στήριξαν το έργο του ΕΚΑΜΕ και την προσπάθειά του για το βέλτιστο παρόν και μέλλον των ατόμων με αναπηρίες και τους εύχεται υγεία προσωπική και οικογενειακή καθώς και επαγγελματική ανέλιξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr