background img
banner
banner

Η Κοινότητα Αιγίου… ανταποκρίνεται στην εφαρμογή «sense.city»

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΓΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ

Την οικειοθελή πρόθεση της Κοινότητας Αιγίου να αναλαμβάνει να διορθώσει ή να καλύψει προβλήματα και… κακώς κείμενα που καταγγέλλουν πολίτες στην ηλεκτρονική εφαρμογή «sense.city» που έχει τεθεί σε ισχύ από τον δήμο Αιγιαλείας, εξέφρασε ο πρόεδρός της Γιώργος Γκιώνης.

Μάλιστα, αυτές τις πρώτες μέρες λειτουργίας της εφαρμογής, η Κοινότητα προσφέρθηκε και προχώρησε στην αποκατάσταση δύο δυσλειτουργιών στο Αίγιο, οι οποίες είχαν να κάνουν με την καθημερινότητα πολιτών. Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορούσε το κόψιμο χόρτων που κάλυπταν τη σήμανση στην οδό Δεσποτοπούλου, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η κατεύθυνση της οδού. Η δεύτερη παρέμβαση ήταν στο τέρμα της οδού Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, εκεί όπου εξαιτίας των έργων στην οδό Δημοτικού Σταδίου είχε φράξει το αυλάκι με υλικά. Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν τα νερά και να πλημμυρίζει ο δρόμος. Με μέριμνα της Κοινότητας Αιγίου, το αυλάκι καθαρίστηκε και δεν υπάρχει πλέον το παραμικρό πρόβλημα.

Όπως ανέφερε στo protionline.gr ο κ. Γκιώνης, ΄΄ήταν μία δική μας πρωτοβουλία να αναλαμβάνουμε να διορθώνουμε ή να επιλύουμε προβλήματα στο Αίγιο και όπου μπορούμε, στο μέτρο του δυνατού, να απαλλάσσουμε τον δήμο από αυτή την υποχρέωση. Σκοπός μας σαφώς δεν είναι να υποκαταστήσουμε τον δήμο και τις υπηρεσίες τους αφού δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά όλοι μαζί να βοηθάμε για να επιλύονται τα προβλήματα. Έτσι, όπου μπορούμε να παρέμβουμε, ενημερώνουμε την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και προχωράμε΄΄.

΄΄Γι’ αυτές τις ανάγκες θα χρησιμοποιούμε την παγία προκαταβολή που λαμβάνουμε ώστε να βελτιώνεται η καθημερινότητα των συμπολιτών μας΄΄, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr