background img
banner
banner

«Καρφί» Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου προς τους βουλευτές Αχαΐας…

ΤΟΥΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τις κυβερνήσεις οι λεμονοπαραγωγοί της περιοχής, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος, εξαιτίας της ανοχής της εισόδου τούρκικου προϊόντος που συχνά πυκνά… βαπτίζεται ως ελληνικό, την ώρα που οι Έλληνες παραγωγοί καλούνται να πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος…

Η δήλωση του κ. Λουκόπουλου παρουσιάζει αγανάκτηση για τη στάση αυτή της Πολιτείας, ρίχνοντας το… μπαλάκι και στους βουλευτές Αχαΐας που, παρότι είναι γνώστες του προβλήματος, δεν έχουν κάνει κάποια παρέμβαση ώστε να διασφαλιστεί το άλλοτε ισχυρό αιγιώτικο προϊόν. Μάλιστα, τους… ευχαριστεί για την αδιαφορία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Α.Α.Σ.Α. αναφέρει τα εξής: «Βαρέθηκα πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια την αλητεία και την αδιαφορία της λεγόμενης κρατικής μηχανής που για πολλοστή φορά κρύβεται πίσω από τον ίσκιο της και ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού και την εδαφική ακεραιότητα αλλά κατά τα άλλα αύριο στην αγορά της Θεσσαλονίκης θα έχουμε καινούρια εισαγωγή λεμονιών από Τουρκία με 45 λεπτά. Άντε ζήσε και πλήρωνε φόρους Έλληνα αγρότη…΄΄. Και προσθέτει: ΄΄Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η ωμή αλήθεια όσο και αν ενοχλεί ορισμένους… Ο Σύλλογος κάνει εδώ και χρόνια προσπάθειες να ενεργοποιήσει υπηρεσίες, κόμματα και τοπικούς του νόμου βουλευτές αλλά δυστυχώς τίποτα περί της ουσίας. Ευχαριστούμε θερμά για την αδιαφορία΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr