background img
banner
banner

Κατά του διαιτητή Μαρινάκη ο Ήφαιστος/Αχιλλέας

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας καταγγέλει τον διαιτητή Μεγακλή Μαρινάκη για τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία:

«Την Κυριακή 25 Οκτ. 2020 στο Δ.Κ.Γ.ΗΛΙΔΑΣ, πραγματοποιήθηκε για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, η συνάντηση της ομάδας Ανδρών του «Α.Σ. ΣΦΗΚΑ Α-ΜΑΛΙΑΔΑΣ» με την αντίστοιχη του Σωματείου μας. Η φιλοξενία και η συμπεριφορά παραγόντων και παικτών της αντιπάλου ομάδας ήταν άψογη. Για αυτό τους ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα να την ανταποδώσουμε στον επαναληπτικό αγώνα του Αιγίου.

Μοναδική παραφωνία η στάση, η συμπεριφορά και οι Διαιτητικές αποφάσεις του Διαιτητή κ. Μαρινάκη Μεγακλή. Ο συγκεκριμένος Διαιτητής ήταν είρων, προκλητικός και αρκούντως μεροληπτικός στη διάρκεια του αγώνα. Δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου μας, τους παίκτες μας, την ιστορία της ομάδας μας και δεν έλαβε υπόψη του τις θυσίες που κάνουμε καθημερινά για τη νεολαία της περιοχής μας. Πιστεύουμε ότι η ομάδα της Αμαλιάδας, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κέρδισε δίκαια και δεν είχε ανάγκη τη βοήθεια του κ. Μαρινάκη.

Βεβαίως με τον κ. Μαρινάκη Μεγακλή γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας πληγώνει. Την περασμένη Κυριακή όμως η στενοχώρια έγινε θυμός και ο θυμός καταγγελία!

Αγαπητοί υπεύθυνοι της ΚΕΔ-ΕΟΚ, παρακαλούμε από τούδε και στο εξής, ο Διαιτητής κ. Μαρινάκης, να μην οριστεί να διευθύνει αγώνες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών του Σωματείου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr