background img
banner
banner

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: «Στη συνέντευξη ο δήμαρχος προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση όμως το τέλμα βαθαίνει»

Το γεγονός ότι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο δήμαρχος προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση στον δήμο και ότι στην πραγματικότητα βυθίζεται σε βαθύτερο τέλμα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας.

Επίσης, χαρακτηρίζει ως αυθαίρετη την αύξηση των δημοτικών τελών πέρυσι κάνοντας λόγο για αφαίμαξη των δημοτών…

΄΄Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. δήμαρχος εκείνο που εναγωνίως προσπάθησε ήταν να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας. Με πολλά “θα” και με μια προσπάθεια απαξίωσης και σπίλωσης όσων αντιδρούν στις πολιτικές της δημοτικής αρχής, χαρακτηρίζοντάς τες ως λαϊκίστικες και αφελείς, ο δήμαρχος ίσως θεώρησε πως μπορεί να λύθηκαν και τα πραγματικά προβλήματα΄΄, επισημαίνει η παράταξη του κ. Παπακωνσταντινόπουλου, λέγοντας πως ΄΄αυτά επιμένουν να είναι εκεί και να παρασύρουν το Δήμο και τους δημότες σε ένα βαθύτερο τέλμα. Διότι εκεί οδηγεί αναπότρεπτα η αυθαίρετη αύξηση των δημοτικών τελών και η απογείωση μέχρι και 500% του τιμολογίου άρδευσης.
Εκεί οδηγεί η πολιτική της αφαίμαξης των δημοτών και της ανάθεσης στους ιδιώτες κάθε έργου μικρού ή μεγάλου΄΄.

Όπως τονίζει, ΄΄αυτή η πολιτική δεν θα έχει εύκολο δρόμο.

Υπάρχουν διαθέσεις αντίστασης των δημοτών στην οικονομική αφαίμαξή τους και στις μη αποτελεσματικές και προς όφελός τους λύσεις των τεράστιων προβλημάτων του Δήμου μας.
Από τον αγροτικό κόσμο και από τους δημότες των πρώην δήμων που οργανώνουν λαϊκές συνελεύσεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για το δίκιο τους΄΄.

Πρωτοβουλίες οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης

Καταλήγει δε υπογραμμίζοντας πως ΄΄η παράταξη θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης. Δίπλα σε όσους αντιστέκονται.
Δίπλα σε όσους έχουν ένα όραμα για την Αιγιάλεια.

Θα συνεχίσει δηλαδή να έχει τα χαρακτηριστικά που τη γέννησαν. Θα συνεχίσουν να είναι αγωνιστές και οραματιστές, κάτι που στη λογική του δημάρχου ταυτίζεται μάλλον με το λαϊκισμό και την αφέλεια΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr