background img
banner
banner

Ναυπακτιακός Αστέρας – Παναιγιάλειος 1-1

Παλικαρίσιο βαθμό στη Ναύπακτο πήρε ο Παναιγιάλειος που προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 στο ξεκίνημα του β΄ μέρους.

Με εξαίρεση το σουτ του Μπλέτσα που εξουδετέρωσε στο 6΄ ο Αθανασόπουλος, η ομάδα της Ναυπάκτου δεν μπόρεσε να βάλει σε κίνδυνο την εστία του Αθανασόπουλου στα πρώτα μισά του αγώνα. Ο Παναιγιάλειος έξυπνα στημένος δεν άφηνε διαδρόμους, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι και στα στημένα.

Στο 32΄ ο Παναιγιάλειος έφυγε στην κόντρα, έτσι ο Χριστόπουλος μέσα στην περιοχή απέφυγε τον Καλαμπόκα και παραβίασε την εστία του Δρακόπουλου 0-1.

Ο Αστέρας όμως μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο. Πριν την ισοφάριση ο Γκάτσης είχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ στο 46΄ και στο επόμενο λεπτό ο Νάκα από δύσκολη θέση με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε καλύτερη ψυχολογία στον Ναυπακτιακό, όμως ο Παναιγιάλειος με την πάροδο του χρόνου ισορροπούσε το παιχνίδι και στο 83΄ απείλησε να πάρει τη νίκη, όμως το σουτ του Γκάτση κατέληξε στην αγκαλιά του Δρακόπουλου.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Δρακόπουλος, Μπατσής, Καλαμπόκας, Ευαγγέλου, Γιαννόπουλος, Τεγούσης, Γκέτσι, Κονίδας, Μπλέτσας, Νάκα, Μεζίνι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Μήτσης (80΄ Παπασπηλιόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Σκούτας (71΄ Καραμπούλας), Γκάτσης, Χριστόπουλος (91΄ Βαλλιάνος).

Τα αποτελέσματα 

  • Ναυπακτιακός – ΠΓΣ 1-1    47′ Νάκας – 32′ Χριστόπουλος  
  • Διαβολίτσι – Ζάκυνθος 0-2    69′ Σούρμπης, 73′ Κούνια
  • Βάρδα – Παλληξουριακός 1-0    45′ Πολίτης
  • Διαγόρας – Αίας Γαστούνης (αναβολή) 
  • Τσιλιβή – Πάμισος 0-1    33′ Γεωργιόπουλος
  • Αχαϊκή – Εθνικός Σκουλ. 1-0    89′ Γραμματικόπουλος
  • Ρεπό: Θύελλα Πατρών 

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr