background img
banner
banner

Οι Παλαίμαχοι «μελανόλευκοι» δίπλα στον Παναιγιάλειο

ΣΤΟ ΔΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΗΣ, ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΪΑΦΑΣ

Κάποτε τιμούσαν την «μελανόλευκη» φανέλα. Πλέον οι Παλαίμαχοι από άλλα πόστα εκφράζουν την αγάπη τους προς τον ιστορικό Σύλλογο, στηρίζοντας τις προσπάθειες αγωνιστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Πέρα από τη μηνιαία χρηματική συνεισφορά, εκπρόσωποι των Παλαιμάχων του Παναιγιάλειου εισήλθαν και στο ΔΣ, λαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία να εκφράσουν άποψη, να προσφέρουν βοήθειες και στα διοικητικά.

Εκπρόσωπός τους στο ΔΣ ο Δημήτρης Θεολόγης, στο δύσκολο πόστο του γενικού αρχηγού προστέθηκε δίπλα στον Χρήστο Σωτηρόπουλο και ο Γιώργος Καϊάφας, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΠΓΣ:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Γιώργο Καϊάφα. Ο γνωστός Αιγιώτης καθηγητής φυσικής αγωγής αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αναλαμβάνει αφιλοκερδώς χρέη γενικού αρχηγού, συνδράμοντας έτσι στο έργο του κ. Χρήστου Σωτηρόπουλου αλλά και του Συλλόγου γενικότερα. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του».

Επίσης η διοίκηση του Παναιγιάλειου εκφράζει τις μεγάλες της ευχαριστίες στον πρόεδρο Σταύρο Λειβαδίτη, τα μέλη του ΔΣ και προς όλο το σωματείο εργαζομένων στην εταιρία εμφιάλωσης 3Ε:
«Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλειου Γ.Σ ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων της εταιρίας “ΑΥΡΑ” κ. Σταύρο Λειβαδίτη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αλλά και όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας, για την πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στον Σύλλογο μας αγοράζοντας μεγάλο αριθμό καρτών διαρκείας. Η πράξη τους αυτή, παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, μας συγκινεί ιδιαίτερα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr