background img
banner
banner

Πήγε για κλέψει και βρέθηκε… κρεμασμένος ανάποδα – Νεκρός ο διαρρήκτης

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας Αλβανός διαρρήκτης στην Ζάκυνθο, που εισέβαλε στον χώρο ενός συγκροτήματος με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Ακρωτηρίου, αλλά αυτή του η ενέργεια στάθηκε μοιραία για τη ζωή του…

Όπως όλα δείχνουν, ο σεσημασμένος Αλβανός επιχείρησε να μπει στο συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών με σκοπό να κλέψει. Όμως, κατά την απόπειρά του να σκαρφαλώσει από μία αθέατη πλευρά του φράκτη, ο οποίος έχει κάγκελα ύψους δύο μέτρων που καταλήγουν σε σχήμα αιχμηρής λόγχης, ο δράστης γλίστρησε και δύο από τα αιχμηρά κάγκελα καρφώθηκαν στο σώμα του μέσα από το τζιν παντελόνι που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί με το κεφάλι προς τα κάτω!

Οι λόγχες τρύπησαν το πόδι του, αλλά η στάση στην οποία βρέθηκε δεν του άφηνε περιθώρια να απεγκλωβιστεί. Έτσι, ο άτυχος Αλβανός έμεινε κρεμασμένος ανάποδα όλη τη νύχτα με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο, πιθανότατα από αιμορραγία. Πάντως, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr