background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Άφησε το άγχος στα αποδυτήρια ξεκίνησε με νίκη

ΜΑΚΗΣ ΛΕΛΟΥΔΑΣ: «ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Στα αποδυτήρια άφησε ο Παναιγιάλειος τα …κόμπλεξ του νεοφώτιστου στην κατηγορία μαζί με τα τερτίπια της πρεμιέρας. Μπήκε αποφασιστικός και με τη νοοτροπία του νικητή στο β΄ ημίχρονο, εισακούοντας τις εντολές των αποδυτηρίων. Χρειάστηκαν κάποιες προωθήσεις για περισσότερες επιλογές στην επίθεση, πραγματοποιήθηκαν στην πράξη, δημιουργώντας έτσι την διαφορά στην υπεροχή του Παναιγιάλειου.

Για το παιχνίδι με το Διαβολίτσι ο Μάκης Λελούδας δήλωσε: «Τα παιδιά προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κόντρα στις …παγίδες της πρεμιέρας. Από τον πάγκο προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη την απαραίτητη τακτική, να βρούμε λύσεις για μεγαλύτερες ταχύτητες στις επιθέσεις.

Δεν καθησυχαστήκαμε στο 2-0, αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν κι αυτό το είδαμε με τη μείωση του σκορ και ότι κινδύνους μπορεί να κρύβει μια πιθανή ισοφάριση.»

Για τη νίκη

«Δίκαιο το «τρίποντο» της πρεμιέρας. Αυτή η νίκη θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, θα μας δώσει καλύτερες προοπτικές να δουλέψουμε στην προπόνηση.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάμε βαθμούς στην έδρα μας, θα επιμένουμε σ’ αυτό το κομμάτι για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και στη συνέχεια.»

Για την απόδοση της ομάδας

«Τα παιδιά ξεπέρασαν σχετικά γρήγορα κάποιες αναστολές και φόβους στην κατάκτηση της νίκης. Κάποιοι βρίσκονται ακόμα πίσω, τους περιμένουμε να μπουν στην ομοιογένεια και την χημεία της ομάδας το συντομότερο. Δυστυχώς δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους τραυματίες, που είναι πολύτιμοι για την ομάδα.»

 

Δυο ανατροπές και δυο ισοπαλίες

Η πρώτη αγωνιστική ήταν αποδοτικότερη βαθμολογικά για τους γηπεδούχους, που σημείωσαν 4 νίκες, ενώ ισόπαλα ήρθαν τα άλλα δυο παιχνίδια: Θύελλα Π. – Βάρδα 0-0 και Ζάκυνθος – Διαγόρας 2-2.

Η πρεμιέρα σημαδεύτηκε με δυο ανατροπές, αφού Τσιλιβή και Πάμισος είχαν προηγηθεί, για να χάσουν στο φινάλε από Παλληξουριακό και Εθνικό Σκουλικάδου αντίστοιχα. Μερική ανατροπή πέτυχε και η Ζάκυνθος, ισοφαρίζοντας τον Διαγόρα από 0-2 σε 2-2.

Με το πιστόλι στον «κρόταφο»

Κανείς δεν ξέφυγε από τον γιατρό Γιώργο Δημητρίου. Το μέλος της διοίκησης του Παναιγιάλειου «έστηνε» στον τοίχο τον πάσα εισερχόμενο για θερμομέτρηση, όπως απαιτεί άλλωστε το πρωτόκολλο αλλά και η προστασία της υγείας των αθλητών. Θύμα του στην φωτο ο Αργύρης Ορτέντζιος, που μόλις είχε εισέλθει στην θύρα των αποδυτηρίων.
Καλά όλα αυτά και μακάρι να γινόταν κάτι και με τους φιλάθλους.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ευχαριστεί επίσης τον ιατρό καρδιολόγο κ. Γιώργο Κουτσουράκη για τις υπηρεσίες που προσφέρει επί σειρά ετών στον Αιγιώτικο Σύλλογο αφιλοκερδώς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr