background img
banner
banner

Στις 10.00 το πρωί η έναρξη λειτουργίας της αγοράς

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ «3» ΟΠΩΣ Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Για την ώρα έναρξης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων ανάλογα με το επιδημιολογοκό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται κάθε περιοχή, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Όπως τονίζει, ΄΄μετά από καταγγελίες και παρεμβάσεις της Αστυνομίας που δέχθηκαν αρκετοί συνάδελφοι διάφορων Εμπορικών Συλλόγων – μελών της Ο.Ε.ΕΣ.Π. για το ωράριο έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων τους, σας ενημερώνουμε ότι, βάσει της υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450 απόφασης (ΦΕΚ 4484/Β’/11-10-20), για τις περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο 3. Αυξημένης Επιτήρησης (βλ. https://covid19.gov.gr/covid-map) η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων λιανεμπορίου είναι στις 10:00, ενώ για τις περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο 1. Ετοιμότητας ή στο Επίπεδο 2. Επιτήρησης παραμένει η έναρξη λειτουργίας στις 9:00. Επισυνάπτουμε το ΦΕΚ (στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά όλες οι κατηγορίες αλλά και χρήσιμες πληροφορίες). Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή σας προς αποφυγή κυρώσεων΄΄.

Υπενθυμίζεται ότι η Αχαΐα βρίσκεται στο επίπεδο 3 και άρα σύμφωνα με τα ισχύοντα, τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αιγιάλεια, θα πρέπει να ξεκινούν στις 10.00 το πρωί τη λειτουργία τους. Η ανακοίνωση εξεδόθη για ενημέρωση των μελών της Ομοσπονδίας για την αποφυγή προβλημάτων, δεδομένου ότι στο Αίγιο αλλά και σε άλλες περιοχές έγιναν συστάσεις από την αστυνομία σε καταστηματάρχες που άνοιξαν πριν τις 10.00.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr