background img
banner
banner

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

Σε κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αποφάσεις για τις θέσεις ήταν ομόφωνες.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και τα έντεκα εκλεγμένα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. έχουν αναλάβει καθήκοντα και ενεργό ρόλο στην νεοσύστατη Ομοσπονδία, γεγονός που φανερώνει, και βάσει καταστατικού, τη διάθεση που υπάρχει για καταμερισμό αρμοδιοτήτων για την επίτευξη των σκοπών της Ομοσπονδίας.

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Παλαιολογόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Μπαλτουμάς, Γενικός Γραμματέας: Νίκος Παπαδόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μπόγδος, Ταμίας: Σπυρίδων Χριστόπουλος, Έφορος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Σοφία Ξυνού, Έφορος Ανάδειξης Θεμάτων Πολιτισμού και Περιβάλλοντος: Ανδρέας Ρεκούτης, Έφορος Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων: Ολυμπία Ρούβαλη, Έφορος Σχέσεων με Συλλόγους εντός και εκτός Ομοσπονδίας: Γεώργιος Ρόζος και Έφορος Γενικών Καθηκόντων: Δημήτρης Σωτηρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr