background img
banner
banner

Συνάντηση του Π. Φασούλα με τη διοίκηση του Ήφαιστου/Αχιλλέα

Από την ημέρα που ο Παναγιώτης Φασούλας αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ταξιδεύει -κυριολεκτικά- σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί με φίλους και συνεργάτες, έχει επισκεφτεί εκατοντάδες σωματεία και δεκάδες Ενώσεις, προκειμένου να ακούσει και να συζητήσει για τα προβλήματα κάθε ομάδας. Δομικά, οργανωτικά και οικονομικά.

Στα πλαίσια αυτής της περιοδείας ανά την Ελλάδα, μετά την Πάτρα βρέθηκε και στο Αίγιο και απόψε συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Γιαννόπουλο και μέλη της διοίκησης του Ήφαιστου/Αχιλλέα. Η συνάντηση έγινε στα Ψηλαλώνια, στο ψητοπωλείο «Βοστίτσα» από όπου είναι και οι αποκλειστικές φωτογραφίες.

Διακρίνοντα από αριστερά: Γιάννης Αθανασόπουλος, Φίλιππος Φιλίππου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Λιανός, Νίκος Παπανικολάου και η «αράχνη» του Ελληνικού μπάσκετ με στενό του συνεργάτη. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του οι οποίοι του μίλησαν για τα προβλήματα των ομάδων γενικότερα, του συλλόγου ειδικότερα, αλλά και του αθλήματος στην περιοχή μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr