background img
banner
banner

Τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου άσφαλτος στην Ασ. Φωτήλα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς το έργο της ανάπλασης των πλατειών και των παρακείμενων οδών που θα αλλάξει την εικόνα του κέντρου του Αιγίου. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες γκρίνιες πολιτών με τον δήμο να αναφέρει πως ο εργολάβος κινείται εντός χρονοδιαγράμματος και ότι τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα πέσει άσφαλτος στην κεντρική αρτηρία της Ασημάκη Φωτήλα που παραμένει εκτός κυκλοφορίας από την αρχή του έργου.

Χθες πολίτες διαμαρτύρονταν για καθυστέρηση την οποία αποδίδουν στον μικρό αριθμό τεχνητών που απασχολούνται για ένα τόσο μεγάλο έργο που έχει σταματήσει την κυκλοφορία, θέτοντας σε αντιπαραβολή την εικόνα της Ασ. Φωτήλα την 1η Οκτωβρίου και χθες, δύο εβδομάδες μετά χωρίς να διαπιστώνουν μεγάλες αλλαγές.

Η πραγματικότητα είναι ότι έχει γίνει η διαμόρφωση των κράσπεδων ενώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εντεταλμένου συμβούλου του δήμου για τεχνικά θέματα Βασίλη Χριστόπουλου, ΄΄ο εργολάβος μας έχει διαβεβαιώσει πως τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα πέσει η πρώτη στρώση μπετόν στο σκαμμένο τμήμα της Ασ. Φωτήλα΄΄. Ανέφερε ακόμη πως τις ημέρες αυτές ολοκληρώνονται οι υπόγειες εργασίες στην οδό Γερμανού σε ό,τι αφορά τον ηλεκτροφωτισμό και τα δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης για να ξεκινήσουν αμέσως μετά ανάλογες εργασίες στην οδό Ζαΐμη.

Λιγότερο από ένα έτος θα διαρκέσουν οι εργασίες στην πλατεία

Με την πλήρη αποκατάσταση των παράπλευρων οδών, έπεται η μεταφορά του εργοταξίου στον κύριο χώρο της πλατείας Αγίας Λαύρας, παρέμβαση που χρονικά θα κρατήσει κάτω του έτους και μέχρι τότε τα τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων, που σήμερα είναι πάνω σ’ αυτήν, θα αναπτυχθούν στους πλαϊνούς δρόμους.
Τελευταία, θα γίνουν οι παρεμβάσεις στην πλατεία Βάλφουρ (Τρίγωνη Πλατεία) και στους δρόμους πέριξ αυτής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr