background img
banner
banner

Χρήσιμα συμπεράσματα από το πρόγραμμα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και την προστασία των θυμάτων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεκπαίδευσης στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα «Αντιμετώπιση Ενδοοικογενειακής Βίας και Προστασία Θυμάτων», που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεκπαίδευσης, διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Πρωτοδικείο Πατρών, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιείται σε όλες τις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας μας.

Στο πρόγραμμα εκπαιδεύτηκαν και παρακολούθησαν αστυνομικοί, που στελεχώνουν τις νεοϊδρυθείσες Υπηρεσίες Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας, καθώς και Διοικητές και αστυνομικό προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων της Δυτικής Ελλάδας, που εκτελούν καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας.

Στην έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, απηύθυναν χαιρετισμό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης και η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Εισαγγελέας Πρωτοδικών κα Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου.

Συντονιστής της εκπαίδευσης ήταν ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος Τριανταφύλλου με την υποστήριξη του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης και Εξοπλισμού Πληροφορικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr